Gezond en gelukkig leven begint hier en nu

Abonneer

3 op donderdag: luxueuze lippenbalsems

doorValérie Wautersop 24/08/2016

Zowel zomer als winter kan het weer een nefaste invloed hebben op het voorkomen van je lippen. Droge velletjes of barstjes in je lippen doen je mond er al snel onverzorgd uitzien. Investeren in een verzorgende balsem voor je lippen is dus geen slecht idee. Dit zijn onze drie favorieten.

Kiss me tonight is een intensieve lipverzorging die de lippen zacht en in de perfecte ‘kus-conditie’ houdt door een ultra romige formule. Het verzacht ruwheid direct, verlicht dat droge gevoel en kalmeert ernstig droge lippen.

Philosophy - Kiss Me Tonight Intense Lip Therapy, €14,11.

Een “onmisbaar” product voor Hollywoodsterren. Een superaantrekkelijke, multi-beschermende en nutri-aanvullende noodbehandeling voor lippen en nagels.

By Terry - Baume de Rose, €39,10.

Aan de oppervlakte herstelt het extract van druivenpitolie in deze lippenbalsem de beschermende vetlaag,- in de diept werkt hydroxyproline in op collageensynthese in de derm om de lippen te herstructureren. Deze twee actieve bestanddelen worden gecombineerd met een mix van oliën en plantaardige boters die speciaal zijn gekozen om hun verschillende en aanvullende smeltpunten. Ze zorgen voor een ultravoedende textuur, die garant staat voor een ogenblikkelijk en zachtmakend effect.

Guerlain - Smart Superlips, €21,21.