ACTIE: gratis coaching en styling voor vrouwen na kankerbehandeling

doorNele Annemansop 23/03/2018

Jezelf emotioneel én fysiek opnieuw vinden na een kankerbehandeling is niet evident. Vaak worden die aspecten van 'leven met of na kanker' nog onderbelicht. Daar wil Vicky Jacob mee verandering in brengen. Met Joéy wil ze vrouwen na een kankerbehandeling ondersteunen door de combinatie coaching- én stylingadvies op maat. Speciaal voor Goed Gevoel biedt Joéy 3 vrouwen een gratis coaching- en stylingtraject aan.

© La Photographie D'Octave

Opnieuw positief in het leven staan

In 2016 ontstond bij Vicky het idee om coaching en styling te combineren, het afstemmen van het innerlijk op het uiterlijk en andersom. Niet vertrekken vanuit de modetrends, maar vanuit de buik. Dat wil ze ook aanbieden aan vrouwen die herstellen van een kankerbehandeling.  

Focus op het gewone leven 

Een kankerbehandeling is vaak een aanslag op je lichaam en leven. Vandaag hebben we het geluk dat je al op vele experten kan rekenen die de ziekte aanpakken, mentaal, fysiek en emotioneel, en ook op verenigingen die op sociaal vlak ondersteunen. Maar dit alles is helaas ook vaak gelinkt aan de zwaarte en negativiteit die nog vaak rond het thema hangt.

Tegelijk is er nood aan een focus op het gewone leven en daarin doorgaan. Opnieuw bewegen in het alledaagse en leuke dingen willen ervaren, maar met respect voor de gevoeligheden en beperkingen die wel samengaan met kanker.  

Een boost voor je zelfvertrouwen 

Als styliste weet Vicky als geen ander hoe belangrijk het is om je goed in je vel te voelen en hoe je dat kan uitstralen via je kledij. Als coach kan ze je helpen om je vanbinnen gezond te voelen en om zo bewust mogelijk met je emoties om te gaan. Als je je minder voelt, maar je doet je lievelingskleren aan - en wat make-up-, is dat een boost voor je zelfvertrouwen. Andersom ga je er ook beter uitzien als je straalt van binnenuit. Uiterlijk en innerlijk werken samen, hand in hand.

Concreet aanbod

Een coachingstraject waarin je met verschillende onderwerpen aan de slag gaat:

  • Wat zijn je angsten en hoe ga je ermee om?
  • Wat zijn jouw energiegevers? Wat maakt je vrolijk en gelukkig?
  • Hoe kan je ook je grenzen voelen en aangeven?
  • Hoe kan je opnieuw sterk en krachtig worden?

Opgevolgd door een stylingtraject:

  • Samen met Joéy bekijk je welke stijl bij je past, rekening houdend met eventuele lichamelijke klachten als gevolg van de behandeling.
  • Samen ga je door je kleerkast en kijk je naar wat er nog ontbreekt.
  • Je gaat samen op stap om via een personal shopping die ontbrekende stukken te vinden, op het tempo dat jij wil.

Wil je Joéy beter leren kennen? Ga dan zeker een kijkje nemen op www.joéy.be.

ACTIE:
Joéy biedt een volledig GRATIS coaching- en stylingtraject aan de eerste drie vrouwen zich inschrijven op de website www.joéy.be via het contactformulier. Vermeld bij het onderwerp - actie Goed Gevoel - en Vicky neemt zo snel mogelijk persoonlijk contact met je op.