Redactrice Birte testte de Rainpharma slaapbox

doorBirte Govartsop 25/11/2020

Bij het decembernummer van Goed Gevoel krijg je voor € 14,90 extra een slaapbox van RainPharma met daarin vijf luxueuze essentials voor een deugddoende nachtrust. Onze redactrice Birte testte ze voor jou uit. Welterusten!

Clever Night Remedy, 10 ml

Je avondritueel afsluiten doe je met deze all-in-onenachtverzorging, die je huid meteen zijdezacht laat aanvoelen. RainPharma ging op zoek naar een natuurlijke en doeltreffende formule in de strijd tegen huidveroudering, met alleen de allerbeste ingrediënten. Een blend van verjongingsoliën uit rozenbottel, duindoorn, argan, jojoba en tamanu (donker- groene olie van de zaden uit een Polynesische boom) vormen de basis van deze crème. Daaraan werden rozenwater en maar liefst tien essentiële oliën toegevoegd om de strijd met rimpels aan te gaan. Luxueuze actieve ingre- diënten zoals moleculen uit frambozenpitten geven je huid dan weer een ontspannen en uitgeslapen uitstraling. Mooie beloftes, maar de crème maakt ze ook echt waar: mijn huid straalt en ik ben gek op de heerlijke geur.

Bonjour Therapy Shower Wash, 60 ml

De ene douchegel is de andere niet. De Therapy Shower Wash Bonjour bevat limoen, bergamot, petitgrain, mandarijn, scharlei, anijs, kaneel, zwarte peper en salie. Allemaal ingrediënten die bekend- staan voor hun stimulerende en opbeurende eigen- schappen. En dat merk je. Mijn dag begint energiek en opgewekt met een verfrissende douche. Doe één tot drie pompjes op een douchespons en laat maar lekker schuimen voor je in actie schiet!

Bonsoir Therapy Shower Wash, 60 ml

Bonsoir bevat dan weer lavendel, geranium, vetiver (een soort gras), nootmuskaat, roomse kamille, marjolein, pat- choeli, wierook en ylangylang. Allemaal ingrediënten die je helpen om je dag in harmonie af te sluiten. Deze essentiële oliën, die bekendstaan voor hun verwarmende en kalme- rende eigenschappen, worden op natuurlijke wijze gewon- nen uit verschillende delen van de plant: van de bloesems, de vruchten, de zaden en de bladeren tot de schors of het hout. Doordat deze pure oliën recht uit de natuur komen, behouden ze bovendien hun uitzonderlijke verzorgende eigenschappen. Die hartverwarmende geur, het warme water ... ik ben klaar voor een zzzachte nacht.

Last but not least: het slaapmasker en de oordopjes

Zo. Bijna klaar om onder de wol te kruipen. Pyjama aan en gaan! In de RainPharma Slaapbox vind ik ook nog een zijdezacht slaapmasker en een paar handige oordopjes. Die laatste zijn gemaakt van een zacht, hypoallergeen en huidvriendelijk materiaal, dat zich perfect aan je gehoor- gang aanpast en zo elk geluid weert. Daarmee kan de nacht(rust) alvast niet meer stuk. Nighty night!