Rokjesweer: dit geniale trucje voorkomt dat je dijen tegen elkaar schuren

doorNele Annemansop 01/08/2018

Al weken mogen we genieten van zomerse temperaturen. En ons hoor je zeker niet klagen - hello Apero O'Clock en urenlange terrasjes - maar dat zwoele weer heeft wel één groot nadeel. Want een hittegolf dat betekent byebye comfortabele jeans, welkom zweterige, schurende dijen. Gelukkig vonden wij zonet een geniaal trucje zodat je zonder rode uitslag de zomer doorkomt in je favoriete jurk.

Voor elke vrouw die niet gezegend is met een thigh gap (lees: zo goed als alle vrouwen) gaat een jurk dragen op bloedhete dagen steevast gepaard met zweterige dijen. Resultaat? Schurende billen en rode, pijnlijke uitslag. Gelukkig hoef je tegenwoordig geen genoegen meer te nemen met dat lastige ongemak. Want niet alleen vaseline en talkpoeder zijn klassiekers om het euvel te verhelpen, ook verschillende merken brachten al allerlei producten op de markt tegen schurende dijen.

Toch vonden wij zonet nog een makkelijker middeltje en uiteraard konden we die parel van wijsheid je niet onthouden. Ons geheimpje? Roldeodorant. Net zoals bij je oksels voorkomt hij dat je overmatig gaat zweten tussen je benen. Bovendien blijft een roldeo veel langer zitten zodat jij nog langer gespaard blijft van billen die tegen elkaar wrijven als schuurpapier. Bonus: een roldeodorant kalmeert je huid, een geschenk dat ook erg welkom is in deze bezwete tijden. Geen dank!