Gezond en gelukkig leven begint hier en nu

Abonneer

Simpele work-outs voor na een drukke werkdag

doorMaurane Vallezop 23/05/2017, laatst bijgewerkt op 16/05/2017

Moet je dringend wat meer bewegen en wat werken aan je conditie, maar lijkt het alsof je er nooit de tijd voor vindt? Dan kan je misschien onze ideetjes eens uitproberen. We zochten enkele simpele, korte en vooral leuke work-outs uit die perfect aansluiten op een drukke werkdag.

Pexels

The Fitness Marshall
De energie van deze jongeman en zijn sidekicks spat van je laptopscherm en geeft je ongelooflijk veel goesting om gewoon mee te doen. Hij brengt cardiomoves op de stevige beats van de beste platen van het moment. Dit is de perfecte work-out om je helemaal af te reageren en alle stress van je werkdag van je af te schudden.

Fitness Blender
Op dit YouTube-kanaal vind je werkelijk alles. Van korte work-outs gericht op een bepaald lichaamsdeel, tot intensieve work-outs voor het hele lichaam. Als je het liefst klassieke fitnessoefeningen doet, ben je op dit kanaal aan het juiste adres.

Blogilates
Deze jonge sportieve vrouw startte met een kort pilatesfilmpje op YouTube en groeide online uit tot een echt sportfenomeen. Met haar eigen kanaal en haar website ondersteunt ze miljoenen vrouwen die wat sportiever door het leven willen gaan. Met pilates train je intens je hele lichaam en je wordt er tegelijkertijd heel relaxed van.