Gezond en gelukkig leven begint hier en nu

Abonneer

Zo zie je er altijd goed uit op bikinifoto's

doorValérie Wautersop 01/07/2016

Weinig flatterende bikinifoto’s horen vanaf nu voorgoed tot het verleden dankzij onze zeven toptips.

Ga op je tenen staan
Door op je tenen te gaan staan zien je benen er langer en meer gedefineerd uit.

Verplaats je gewicht naar één kant
Verplaats je gewicht naar één kant van je lichaam, om zo je meest flatterende hoek te zoeken. Doe op voorhand je research en kijk hoe celebrity’s er op de rode loper uitzien.

Hou minstens 1 arm omhoog
Het slechtste wat je kan doen is je beide armen stijf naast je lichaam houden. Door 1 of 2 armen in de lucht te steken, je zonnebril of zonnehoed vast te houden of met de handen door je haar te gaan zie je er niet alleen natuurlijker uit, maar ook slanker.

Til je kin op
De middagzon kan vreemde schaduwen op je gezicht slaan. Til daarom je kin altijd een beetje op, om het zonlicht op de juiste manier op je gezicht te laten vallen.

Gebruik het water om onzekerheden te verbergen
Beetje onzeker over je benen of billen? Het zwembad of de zee is je ideale bondgenoot. Ga tot aan je lende in het water staan om je onderkant te verbergen.

Neem altijd een sarong mee
Een sarong is een handig accessoire voor op het strand, maar ook wanneer je op de foto moet komt hij handig van pas. Wikkel hem op je heupen of hou hem voor je buikje en je onzekerheden zijn meteen aan het zicht onttrokken.

Geposeerde foto’s zijn niet altijd de beste
Wanneer je in beweging bent is de kans groot dat je er niet alleen natuurlijker, maar ook slanker zal uitzien op de foto. Duik dus niet meteen weg wanneer je iemand de fotocamera ziet bovenhalen, maar doe vrolijk verder met hetgeen waarmee je bezig was.