Gezond en gelukkig leven begint hier en nu

Abonneer

5 geniale behatrucjes die heel de zomer van pas zullen komen

doorNele Annemansop 30/06/2017

Hoewel het erg verleidelijk is om naar een nudistenkamp te vluchten op een zwoele zomerdag, stellen we het vaak toch liever niet zonder onze favoriete ondersteuning. Daarom hier vijf geweldige trucjes zodat jij een zorgeloze zomer tegemoet gaat, mét je beha.

Om je beha te wassen
Zweterige situaties vragen om meer wasbeurten, maar je beha bij elke zweetbeurt in de wasmachine stoppen is niet echt een goed idee. Gelukkig vonden wij een veel betere manier om hem te wassen, namelijk in je slazwierder. Hoe je dat doet, lees je hier.

Om een strapless beha op zijn plaats te houden
De zomer wordt hét seizoen van de schouderloze tops. Onze favoriete truc om je strapless beha weg te houden van je navel? Draai een extra behabandje rond de onderkant van je beha et voilà: zowel je beha als je boezem blijft de hele dag op zijn plaats zitten.

Om je sportbeha te wassen
Een yogasessie in de buitenlucht is dé ideale work-out tijdens de zomer. Maar drie keer per week een was moeten opzetten om alleen je sportoutfit te wassen, doe je natuurlijk liever niet. Neem je sportbeha daarom gewoon mee in je douche, zeep hem in met een beetje shampoo, spoel hem uit en hang hem over een droogdrek. Je to-dolijst zal je dankbaar zijn.

Om je behabandjes te verbergen
Komen je behabandjes piepen als je een topje met blote armen draagt? Gebruik dan een paperclip om de bandjes achter je schouderbladen samen te brengen. Bonus: dit trucje werkt ook perfect als je wat extra push-up kan gebruiken.

Om een jurk of blouse te dragen met een open rug
Gewoon omdat je liever niet zonder beha rondloopt (of je je niet voortdurend zorgen wil maken of die plakbeha al dan niet loskomt), wil niet zeggen dat je deze zomer geen kleding met een open rug kan dragen. Kies in de plaats daarvan voor een smaakvolle beha of bralette met mooie details op de achterkant.