5 X mode op de Goed Gevoel Ladies Fair

doorBirte Govartsop 02/03/2018

Binnen éxact 3 weken gaat de Goed Gevoel Ladies Fair voor de zesde keer van start en kan je drie dagen lang shoppen, proeven, uitproberen en genieten. Ook fashionista’s vinden op 23, 24 en 25 maart hun gading in Flanders Expo Gent. Dit mag je zeker niet missen:

1.     Jani geeft stijladvies

Heeft je gaderobe een update nodig, dan vind je bij onze exposanten vast dat ene stuk dat je doet stralen. Kom je er echt niet uit? Dan schiet Vlaanderens modegoeroe Jani Kazaltzis te hulp. Zijn inspirerende sessies op ons podium verlossen je van al je stijlvragen.

2.     Laat je inspireren in onze fashioncorner …

Op ons modeplein focussen we samen met Creamoda, de federatie voor Belgische mode, op beginnend modetalent van bij ons. Denk aan merken als Love sundaily, Leon&Leonie, Matisse & Henri en Helder Antwerp.

3.     … en ontdek er de nieuwe collectie van Clouds of Fashion

Laurentine Van Landeghem van Clouds of Fashion stelt op onze Goed Gevoel Ladies Fair in avant-première haar nieuwste collectie voor. En ja: je kan de stuks ook al kopen!  

4.     (Web)Shop till you drop

En we zijn nog niet uitgeshopt, want ook volgende winkels komen naar de Ladies Fair:  

• De bekende Hasseltse conceptstore La Bottega combineert 1000 m2 schoenenplezier met eigentijdse modecollecties van onder andere Maliparmi, Just in Case, Guess, Pepe Jeans en King Louie. 

• De – eveneens Hasseltse – boetiek Surplus biedt als eerste in België een exclusieve shoppingervaring met overwegend Italiaanse merken aan voor volslanke dames. Op zoek naar kwaliteit en een persoonlijke service? Dan ben je hier aan het juiste adres!

• Bij het Lokerse Modehuis Ma’donna vind je dan weer merken als Nikkie, Escorpion en Brunella. Wedden dat je ook hier je slag kan slaan? 

Ook kan je offline kennismaken met de leukste webshops van ons land. Originele kleding, handgemaakte juwelen, de mooiste handtassen ... Eén ding staat vast: je keert niet met lege handen naar huis.  

5.     Neem deel aan de juwelenswishing van ONS

Wil je een nieuw juweel? Neem dan deel aan de juwelenswishing van ONS, een ruilevenement met sieraden in de hoofdrol. Breng één of twee ringen, armbanden of halskettingen (die nog pico bello in orde zijn!) mee die je niet meer draagt en ruilen maar! Wie weet welke ‘pareltjes’ er op je liggen te wachten …   

Heb jij nog geen tickets voor het leukste event van het jaar? Je kan ze hier bestellen.

PS: Iéts te veel geld uitgegeven op onze Goed Gevoel Ladies Fair? Bij ons is je geheim veilig, da’s beloofd!