Gezond en gelukkig leven begint hier en nu

Abonneer

Eindejaarswedstrijd: win een all-in homeparty met Victoria juwelen

doorValérie Wautersop 06/12/2017

Overvolle winkelstraten, drummen om je favoriete winkel binnen te geraken, geen enkel parkeerplekje meer in de buurt,... Die gezellige eindejaarsperiode heeft soms ook z'n mindere kanten. Zie jij al huizenhoog op tegen al die cadeaustress? Dan is een Victoria homeparty voor jou misschien wel de ideale manier om te shoppen voor een mooi kerstcadeau. En we hebben goed nieuws, want je kan er bij ons twee winnen die tot in de puntjes toe verzorgd zijn.

Dankzij de Victoria homeparty’s geniet je van gezellig samen ‘winkelen’ in het comfort van je eigen huis. De Victoria consulente laat je kennismaken met de prachtige collecties, je krijgt vakkundige uitleg, kunt de juwelen bekijken, voelen en uitproberen. Zo’n leuke homeparty is de ideale manier om je sociale leven te combineren met shoppen voor de feestdagen. Cadeautjes kiezen voor je mama, oma, beste vriendin, schoonmoeder of gewoon voor jezelf was nog nooit zo makkelijk.

Wil jij een volledig verzorgde no-stress homeparty in de wacht slepen? Neem dan snel deel aan onze wedstrijd, want wij mogen er twee weggeven. De winnaar krijgt een consulente op bezoek, die naast heel wat mooie juwelen ook een apero-pakket ter waarde van € 100 meebrengt (bestaande uit cava en aperitiefhapjes). Daarnaast krijg jij als gastvrouw ook een extra cadeaubon van € 50 (bovenop het cadeau dat je sowieso als gastvrouw krijgt van Victoria). Klinkt goed? Beantwoord dan snel onze wedstrijdvraag!