Gezond en gelukkig leven begint hier en nu

Abonneer

Hebben: de feestelijke familiecollectie van Katja Retsin bij JBC

doorNele Annemansop 22/11/2017

Een feestelijke wintercollectie voor alle gezinnen die graag twinnen, dat is het idee achter de nieuwe collectie van Katja Retsin voor JBC. Mama & kids stelen de show in matching outfits met een flinke dosis cool en een snuifje chic. ‘We versterken het familiegevoel door te spelen met herkenbare terugkerende details en stoffen’, zegt de presentatrice.

Bij JBC kan je met je gezin al langer je outfits op elkaar afstemmen met de ‘#jbcfamilystories-collecties’ of met de ‘twinning-collecties’. Voor de feestcollectie van het winterseizoen vond JBC de perfecte match in mediafenomeen maar bovenal mama Katja Retsin en haar kroost. Zo ontwierp Katja een limited edition winterlijn voor mama’s, dochters en zonen, waarbij glamoureuze rokjes het opnemen tegen stoere sweaters. De collectie vertrekt dan ook vanuit casual mode met een laagje glam over. Katja: ‘Sporty wordt nog leuker als je er een chique toets aan toevoegt. Zoals een sweater op een lange plissérok, of een trainingsbroek met een zilveren streep opzij.’

Bij de kinderen staat er ‘no rules’ op de zakken geborduurd, en de sweaters pronken met funny quotes zoals ‘badass family’ of ‘I break the rules’. ‘Ja, ten huize Schepens-Retsin kan de chaos regeren’, lacht Katja. ‘Dat is niet erg, wij houden van een zot nest.’ In Katja’s universum ‘praten’ de sweaters ook tegen elkaar. Mama heeft een trui met het opschrift ‘I talk, you listen’, de kinderen antwoorden met ‘You listen, I talk’. Er zijn ook sweaters met #supermom en #superkid.

De absolute eyecatcher van de collectie is de jumpsuit in jeans, die zowel mama, dochter als zoon kunnen dragen. Om de collectie een feestelijke toets te geven, zitten er veel zilveren accenten in en ook haar voorliefde voor zwart en leer zit er duidelijk in verwerkt.

De collectie is vanaf vandaag in alle JBC-winkels en op www.jbc.be beschikbaar.