Gezond en gelukkig leven begint hier en nu

Abonneer

Oproep: Goed Gevoel zoekt kandidaten voor de vernieuwde Stijlvraag!

doorBirte Govartsop 30/08/2018

Vanaf november zal onze Stijlvraag er een tikje anders uitzien (juist, onze make-overrubriek krijgt een make-over!) en wij zoeken kandidaten. Iets voor jou en je vriendinnen/collega's/familie? Je ontdekt het hier!

In onze nieuwe Stijlvraag (die waarschijnlijk ook een andere naam krijgt) willen we aantonen dat élke vrouw mooi is en kan dragen wat ze maar wil, ongeacht haar leeftijd of lichaam. En daarom zoeken wij groepjes van vier à vijf vrouwen die zich door ons styling team onder handen willen laten nemen. Hebben jij en je beste vriendinnen zich altijd al eens in de watten willen laten leggen door een styliste, kapster en visagiste? Of willen jij en je zussen jullie moeder eens verrassen? Schrijf je dan heel snel in! Heb je een vader of broer die ook graag meekomt? Dat is geen enkel probleem, want ook mannen zijn meer dan welkom!

Concreet zijn we op zoek naar een groep van vier à vijf personen - met verschillende leeftijden, verschillende kledingmaten ... - die zich op vrijdag 21 september kan vrijmaken. Zien jij en je vriendinnen/collega's/familieleden dat zitten? Stuur dan zo snel mogelijk een mailtje naar birte.govarts@persgroep.be.