Winnen: 4 x een jumpsuit van Bieke Ilegems x Thelma & Louise

doorValérie Wautersop 04/03/2020

Modieuze stuks die je vrouwelijkheid uitdragen, dag in, dag uit. Voor Marie en Liza, van het Antwerpse modelabel Thelma & Louise was dit het ultieme doel toen ze het modelabel dat 10 jaar geleden werd opgericht, twee jaar geleden overnamen

Met de capsulecollectie die ze samen met mediapersoonlijkheid Bieke Ilegems hebben uitgewerkt, beklemtonen ze opnieuw de spannende dynamiek die achter het Belgische modelabel huist: “Ik wilde kleren ontwerpen waar alle vrouwen zich mooi en goed in zouden voelen. Kleren die je kan dragen zoals je het zelf wilt : altijd zacht, sierlijk en stijlvol , maar je kan ze net zo goed wat stoerder dragen. En : je kan er zo mee van het werk naar een feestje”, een fashionista met een visie.

Voor de capsulecollectie werd het typische Thelma & Louise-DNA verweven met de persoonlijke stijl van Bieke. Er werd opnieuw met zoveel mogelijk natuurlijke materialen gewerkt, maar dan met die extra Bieke touch: knitwear met lurex of een transparante kwaliteit met een subtiel gouden accent. Kenmerkend aan deze capsulecollectie is de dégradé, die we volgende zomer weer helemaal omarmen. De bekende paisleyprint komt terug met een twist en ook Bieke voegde een floral touch toe aan haar silhouetten. De hele capsulecollectie accentueert de vrouwelijkheid en als extra detail voegde ze haar eigen signatuur toe aan de collectie door de bijzondere binnenkant: embrace yourself, be kind, spoil yourself, choose love, always.

Loop je al helemaal warm voor de collectie? Dan hebben wij goed nieuws voor jou: wij mogen immers vijf exemplaren van bovenstaande jumpsuit weggeven. Kans maken om er eentje in de wacht te slepen? Neem dan snel deel aan onderstaande wedstrijd.