Winnen op woensdag: 4 x een persoonlijke stylingsessie voor jou & een vriendin

doorValérie Wautersop 17/09/2019

Sta jij ook elke ochtend te zuchten voor je kast, omdat je ‘niets hebt om aan te doen’? Dan is het misschien tijd om een styliste onder de arm te nemen, die jou uit de nood kan helpen. En laat vandaag nu juist jouw geluksdag zijn… Wij geven immers vier stylingsessies weg voor jou en een vriendin, met styliste Liesbeth Diels. 

Hoe gaat zo’n sessie in z’n werk? 

Liesbeth verwelkomt jullie met veel enthousiasme in haar loft, waar jullie op zoek gaan naar jullie unieke stijl. Eens jullie op jullie gemak zijn, vliegen jullie er meteen in. Liesbeth wil jullie graag goed leren kennen, dus er wordt begonnen met een verkennend gesprek en een aantal persoonlijke vragen. De klassieke moderegeltjes worden losgelaten en jullie beginnen helemaal opnieuw. Op basis van jullie antwoorden en Liesbeth’s buikgevoel, sprokkelen jullie zo samen de bouwstenen voor jullie stijl bij elkaar.

Natuurlijk moet er ook gepast worden! In Liesbeth’s loft vinden jullie een volledige  collectie van duurzame én Belgische mode die Liesbeth zelf zorgvuldig geselecteerd heeft. Hieruit zoeken jullie outfits die weerspiegelen waar jullie naartoe willen. Ondertussen overlaad de styliste jullie met tips & tricks op maat van jullie noden, vragen en levensstijl. 

Meer info vind je op haar website!

Sounds good? Dan is het de hoogste tijd om je kans te wagen en deel te nemen aan onze wedstrijd. Wij mogen 4 stylingsessies weggeven voor jou en een vriendin, waarin jullie op een moment dat voor jullie en Liesbeth past drie uur lang samen op zoek gaan naar jullie ultieme stijl.