Gezond en gelukkig leven begint hier en nu

Abonneer

Winnen! Wij geven 2 gouden outfits van Thelma & Louise weg!

doorRedactieop 04/12/2020

Eén ding is zeker: het zullen bijzondere eindejaarsdagen worden dit jaar. Maar dat wil niet zeggen dat je geen mooie outfit verdient om het nieuwe jaar goed in te zetten!

Dit najaar speelt het Belgische Thelma & Louise Antwerp met het contrast tussen romantiek en grafische prints. Het merk hult de Belgische vrouw in warme, vrouwelijke kleuren: oudroze, pastelblauw, gebroken wit, diepblauw en aquagroen. Een prachtig kleurenpalet dat mooi met elkaar gecombineerd kan worden. Klassieke kleuren als stoer rood, marineblauw en camel zien we ook dit najaar opnieuw terugkomen. Doorheen de collectie vind je daarnaast ook details in goud én een volledig gouden outfit, bestaande uit een blouse en rok.

Van deze combinatie in zijde (ter waarde van maar liefst € 350) mogen wij twee exemplaren weggeven. Al wat je daarvoor moet doen is onderstaande wedstrijdvraag beantwoorden.

Zin gekregen om jezelf te verwennen met een elegante én comfortabele outfit? Ontdek de collectie van Thelma & Louise op de website of hun instagrampagina. Ga je liever voor de fysieke winkelervaring, dan kan je terecht bij één van onze multimerken boetieks