Foodie Files: Tortillas op de grill

doorValérie Wautersop 09/06/2017

Blogger Yves van Coolinary schotelt ons deze week een heerlijk recept voor.

Dit heb je nodig:

  • 1 tortilla-wrap
  • 2 el tomatensaus
  • 1 el rode pesto
  • 75 g geraspte kaas
  • 1 sneetje gekookte ham 'Meesterlyck'
  • 50 g champignons
  • 1/2 sjalot
  • olijfolie

Zo ga je aan de slag:

1. Meng de rode pesto onder de tomatensaus. Smeer een laagje tomatensaus over de hele tortilla.
2. Snij de ham in fijne reepjes, snipper het sjalotje fijn en snij de champignons in fijne schijfjes.
3. Beleg de tortilla langs één zijde met de schijfjes champignon, de gesnipperde sjalot, de geraspte kaas en de hamreepjes. Plooi de tortilla dubbel en bestrijk de twee kanten met een laagje olijfolie.
4. Laat de tortilla op een hete grill bakken. Vergeet niet regelmatig om te keren.