Heerlijk! De toast avocado met eiersalade en groene asperges van Sandra Bekkari
Tijd winnen, foodwaste beperken of gewoonweg nét iets minder prutsen: sommige keukentrucs zijn ongelooflijk simpel, maar tegelijkertijd ontzettend geniaal. Maak je het je graag makkelijker in de keuken? Probeer dan eens een paar van Sandra's favoriete keukenhacks. Je vindt ze deze maand in Goed Gevoel, samen met 5 overheerlijke recepten. Hier delen we alvast hoe je toast avocado met eiersalade en groene asperges op tafel tovert.

Ingrediënten:
2 eieren - 150g groene asperges - 8 steeltjes bieslook - 1 kl mosterd - 1/2 citroen - olijfolie - peper en zout - 2 dikke sneden brood - 1 avocado
Bereidingswijze:
1. Kook de eieren hard (9-10 minuten) en pel ze
2. Maak met een dunschiller flinterdunne plakjes van de asperges. Hak de steeltjes bieslook fijn. Meng de mosterd met 2 eetlepels citroensap en 2 eetlepels olijfolie en kruid met peper en zout.
3. Meng de asperges, bieslook en dressing.
4. Rooster of gril de sneden brood. Beleg met plakjes (of geprakte) avocado en plakjes ei en kruid met peper en zout. Eindig met de aspergesalade en mosterddressing.
Tip! Vervang de toast eens door een plak geroosterde zoete aardappel uit de oven.