Gezond en gelukkig leven begint hier en nu

Abonneer

Heerlijk! De winterse punch met appelcider en kaneel van Sandra Bekkari

doorRedactieop 21/12/2022

Warm en gezellig bij elkaar zijn? Dat kan ook buiten. Haal de schepenvelletjes, vuurkorven en vooral die barbecue dus maar tevoorschijn. In ons januarinummer deelt Sandra Bekkari haar lekkerste recepten voor een wonderlijk winterfeest! Hier delen we alvast het recept voor een hartverwarmende appelcider.

Ingrediënten:

• 800 ml appelcider
• 200 ml troebel appelsap
• 1 appel
• 4 kaneelstokjes
• 4 kruidnagels
• 4 steranijsjes

Voor de afwerking:
• 4 schijfjes gedroogde sinaasappel

Bereidingswijze:
1. Doe het appelsap, de cider, de kaneelstokjes, de kruidnagels en de steranijsjes in een mengkom.

2. Snij de appel in stukjes en voeg toe. Laat de punch zo’n 2 uur trekken en serveer met de schijfjes gedroogde sinaasappel.

Tip! Weinig tijd? Maak de punch dan meteen in de glazen. Hij zal minder kruidig zijn maar nog ste