Heerlijk herfstig: Sandra Bekkari's pannenkoeken van Skyr met mandarijntjes
Geen herfst zonder dampende ovenschotels, de geur van versgebakken cake en pruttelende stoofpotjes. Sandra Bekkari bedacht fruitige creaties, voor extra vitamientjes. Hier delen we alvast een eerste recept, de rest vind je in ons oktobernummer (nu in de winkel).

Ingrediënten
• 1 ei
• 150 g volkoren meel
• 5 dl melk
• 70 g skyr
• 2 mandarijntjes
• handvol pecannoten
• 2 kl honing
• plantaardige olie voor het bakken
BEREIDINGSWIJZE
1.Klop het ei los in een grote mengkom. Doe er het volkoren meel bij en roer glad. Voeg de melk en de skyr toe en roer goed.
2. Zet een koekenpan op het vuur met wat olie. Bak er één voor één de pannenkoeken in.
3. Pel de mandarijntjes en snijd in schijfjes. Hak de pecannoten fijn.
4. Leg de pannenkoeken op de borden. Werk af met de mandarijntjes, de fijngehakte pecannoten en de honing.