Hoe jij je ijsje eet zegt veel over je persoonlijkheid

doorValérie Wautersop 05/12/2019

De zin "Toon me je kleerkast en ik zeg wie je bent" kent haast iedereen. Maar wist je dat hetzelfde ook geldt voor ijsjes? Althans, dat beweren de Amerikaanse ijsjeswinkel Baskin Robbins en gedragsexperte Juliet A. Boghossian.

Als je je ijsje eet uit een kommetje

Wie de voorkeur geeft aan een kommetje zou volgens het onderzoek realistisch zijn ingesteld. Een ijsje eten uit een kommetje betekent dat je analytisch bent ingesteld en dat je rationeel denkt. Hoogstwaarschijnlijk ben je verantwoordelijk, een harde werker en hou je van tijd doorbrengen met je familie.

Als je je ijsje eet in een hoorntje

Wie steevast voor een hoorntje kiest is een optimist. Je bent idealistisch ingesteld en volgt steeds je hart. Voor jou is het glas steeds halfvol.

Als je je ijs het liefst eet in een milkshake

Wie kiest voor een milkshake met een bolletje ijs heeft een vrije geest. Je bent jong van hart, kent geen angst en deinst er niet voor terug om impulsieve beslissingen te nemen. De kans bestaat dat je van Kelis houdt.

Als je je ijs rechtstreeks uit de verpakking eet

Je bent praktisch aangelegd en hebt een pragmatisch karakter. Omdat je vindingrijk en onafhankelijk bent, ben je waarschijnlijk ook een goede leider. Kort samengevat: jij weet hoe je dingen gedaan krijgt, en draait daarvoor niet rond de pot.