Lekkers uit de brooddoos: burger van speltbrood met kip en mesclun
Nu het nieuwe schooljaar weer is begonnen start ook de zoektocht naar broodjesrecepten voor een lichte en verteerbare lunch. Dit is één van de favoriete vers belegde broodjes van Olivia Borlée, Olympisch kampioene en designer.

Dit heb je nodig:
- 1 afbak stammetje Biaform 100% Spelt
- 3 sneetjes kipfilet
- 3 rijpe kerstomaatjes
- enkele blaadjes mesclun salade
- olijfolie
- balsamicoazijn
- zout en peper
Zo ga je aan de slag:
- Verwarm de oven voor op 200°C.
- Bak het Biaform speltbroodje af gedurende 7 minuten.
- Breng de mesclun salade op smaak met olijfolie en balsamicoazijn. Kruid af met zout en peper.
- Snij de kerstomaten doormidden.
- Haal het broodje uit de oven, laat gedurende enkele minuten afkoelen en snij vervolgens middendoor.
- Beleg met de mesclunsalade, de plakjes kipfilet en kerstomaten.
Dit is een recept van biaform.