Nooit meer overeten & beter in je vel met de crumble met aardbei en rabarber van Sandra Bekkari
Een baksteen op je maag, een wolk in je hoofd en oh, wat zou je graag even gaan liggen! Te veel eten voelt helemaal niet fijn. Maar: waarom doen we het dan? En hoe leer je het af? Met deze tips en lichte recepten.

Ingrediënten:
• 100 g rabarberstukjes (vers of diepvies) • 100 g aardbeien • 2 el acaciahoning • 50 g havermoutvlokken • 1 eiwit
• 1/2 kl kaneelpoeder
Bereidingswijze:
1. Verwarm de oven voor op 180°C. Neem
twee ovenschaaltjes en schik hier de stukjes rabarber in. Verwijder de kroontjes van de aardbeien en snijd ze in partjes. Leg de aard- beien in de ovenschaaltjes bij de rabarber. Druppel er 1 eetlepel honing over.
2. Meng de havermoutvlokken met het eiwit, het kaneelpoeder en een eetlepel honing.
3. Schep de havermoutmengeling op de schaal- tjes en bak ze zo’n 20 tot 25 minuten in de oven.
Meer lekkere en lichte recepten van Sandra Bekkari vind je in ons aprilnummer.