Nooit meer overeten & beter in je vel met de crumble met aardbei en rabarber van Sandra Bekkari

doorRedactieop 16/03/2022

Een baksteen op je maag, een wolk in je hoofd en oh, wat zou je graag even gaan liggen! Te veel eten voelt helemaal niet fijn. Maar: waarom doen we het dan? En hoe leer je het af? Met deze tips en lichte recepten.

Ingrediënten:

• 100 g rabarberstukjes (vers of diepvies) • 100 g aardbeien • 2 el acaciahoning • 50 g havermoutvlokken • 1 eiwit
• 1/2 kl kaneelpoeder

Bereidingswijze:

1. Verwarm de oven voor op 180°C. Neem
twee ovenschaaltjes en schik hier de stukjes rabarber in. Verwijder de kroontjes van de aardbeien en snijd ze in partjes. Leg de aard- beien in de ovenschaaltjes bij de rabarber. Druppel er 1 eetlepel honing over.

2. Meng de havermoutvlokken met het eiwit, het kaneelpoeder en een eetlepel honing.

3. Schep de havermoutmengeling op de schaal- tjes en bak ze zo’n 20 tot 25 minuten in de oven.

Meer lekkere en lichte recepten van Sandra Bekkari vind je in ons aprilnummer.