Recept van de dag: Crostini met boschampignons en geitenkaas

doorValérie Wautersop 09/01/2017, laatst bijgewerkt op 02/01/2017

Elke dag schotelen we je met plezier een recept voor dat lekker en gezond is.

Voor 4 personen * bereidingstijd: minder dan 30 minuten * 154 kcal

Dit heb je nodig:

  • 400 g champignons (mengeling)
  • 1 sjalot, fijngesneden
  • 150 g geitenkaas (verse)
  • 1 stokbroodje (groot, donkerbruin)
  • 2 teentjes knoflook, fijngesneden
  • 2 el tijm, vers (gerist)
  • 1 el balsamico
  • 1 el olijfolie

Zo ga je aan de slag:
1. Borstel de champignons schoon en snij ze in stukken. Verhit een eetlepel olijfolie in een antikleefpan en stoof de sjalot en champig- nons aan. Voeg na 2 minuten de look, tijm en een snuif zout toe. Besprenkel met 1 eetlepel balsamico.
2. Snij het stokbrood in plakjes en bestrijk met olijfolie. Verwarm een grillpan en rooster de broodjes tot er strepen in staan. Bestrijk dan met geitenkaas en werk af met de boschampignons. Kruid met peper en zout.