Recept van de dag: Stoofpotje van skrei, prei en dille

doorValérie Wautersop 06/03/2020

Elke dag schotelen we je met plezier een recept voor dat zowel lekker als gezond is.

Voor 2 personen * bereidingstijd: 30 minuten à 1 uur * 572 kcal

Ingrediënten:

                            400 g vastkokende aardappelen

                            1 ui

                            2 preien

                            10 g dille

                            2 skreifilets

                            ½ visbouillonblokje

                            1 brikje lichte room

                            1 el boter

                            peper en zout

Bereiding:

1. Schil de aardappelen en snij in kleine blokjes. Snij de ui fijn. Was en snij de prei in ringen. Snij de dille fijn. Snij de skreifilets in blokjes. Breng per persoon 150 milliliter water aan de kook en los er de visbouillon in op.

2. Smelt de boter in een stoofpot en stoof de ui en prei aan. Voeg de visbouillon en aardappelblokjes toe en breng aan de kook. Laat 20 minuten pruttelen onder deksel.

3. Voeg de blokjes skrei en de lichte room toe en roer om. Kruid met peper en zout. Laat 5 minuten pruttelen, roer er de dille door en serveer.

 

Dit is een recept van één van de Goed Gevoel gerechten uit de 15gram foodbox. Wie via onze website bestelt krijgt € 10 korting op zijn maaltijdbox met de code 15GGG10. Bestellen kan vanaf donderdag 5 maart (12u 's middags) tot en met donderdag 12 maart middags 12 u. Levering op maandag 16 maart. Bestellen kan via deze link.