Recept van de dag: vegetarische naanpizza

doorJana Van himbeeckop 27/06/2018

Elke dag schotelen we je met plezier een nieuw recept voor dat zowel lekker als gezond is.

Voor 1 persoon * bereidingstijd: 15 minuten

Dit heb je nodig:

  • 1 naanbrood
  • 80 g ricotta
  • 50 g groene aspergetips
  • 30 g courgette in plakjes
  • 4 kerstomaten
  • 1 en 1/2 el pijnboompitten

Zo ga je aan de slag:

  1. Verwarm de oven voor op 180°C.
  2. Besmeer het naanbroodje met de ricotta.
  3. Halveer de kerstomaten en verdeel deze over het broodje.
  4. Zet het naanbrood voor 7 min in de oven.
  5. Verhit ondertussen wat kokosolie in een pan en bak de groene aspergetips en plakjes courgette gaar in 6-7 minuten. Roer regelmatig om.
  6. Rooster in een andere pan (zonder olie) de pijnboompitten goudbruin.
  7. Verdeel de groene aspergetips, courgette en pijnboompitten over het naanbrood.

Recept van: Fit with JVh

www.fitwithjvh.blogspot.be

www.instagram.com/fitwithjvh/