Spice it up: Sandra Bekkari brengt extra warmte in de keuken

doorRedactieop 19/01/2022

Geen beter moment dan de liefdesmaand om wat extra warmte toe te voegen aan je gerechten. Sandra Bekkari schotelt je vandaag een hartverwarmende homemade chai latte voor.

Ingrediënten:

• 200 ml water
• 1 zakje zwarte thee
• 250 ml amandelmelk
• Snuifje kaneelpoeder
• Snuifje nootmuskaat
• 1 steranijs

Bereiding:

1. Verhit 200 ml water en laat het zakje zwarte thee daarin 5 minuten trekken met een snuifje nootmuskaat, kaneel en een steranijsje. Verwarm intussen de amandel- melk en schuim die op met een melkop-schuimer of in een pannetje op het vuur.

2. Giet de thee in de kopjes of de glazen en lepel er het melkschuim op.

Tip: Maak deze chai latte ook eens met groene thee of kruidenthee. Zo is hij wat lichter en zachter van smaak.