Spice it up: Sandra Bekkari brengt extra warmte in de keuken
Geen beter moment dan de liefdesmaand om wat extra warmte toe te voegen aan je gerechten. Sandra Bekkari schotelt je vandaag een hartverwarmende homemade chai latte voor.

Ingrediënten:
• 200 ml water
• 1 zakje zwarte thee
• 250 ml amandelmelk
• Snuifje kaneelpoeder
• Snuifje nootmuskaat
• 1 steranijs
Bereiding:
1. Verhit 200 ml water en laat het zakje zwarte thee daarin 5 minuten trekken met een snuifje nootmuskaat, kaneel en een steranijsje. Verwarm intussen de amandel- melk en schuim die op met een melkop-schuimer of in een pannetje op het vuur.
2. Giet de thee in de kopjes of de glazen en lepel er het melkschuim op.
Tip: Maak deze chai latte ook eens met groene thee of kruidenthee. Zo is hij wat lichter en zachter van smaak.