Benieuwd of je al in de menopauze bent? Je ontdekt het hier!

doorSérélysop 03/06/2018

Heb je last van onregelmatige menstruaties en vermoed je dat je in de menopauze bent? Goed nieuws: er bestaat een handige test die je snel een eerste antwoord geeft!

Op de website van het natuurlijke voedingssupplement Sérélys® vind je een test met elf concrete vragen die je met ‘ja’ of ‘nee’ moet beantwoorden. Je ontvangt meteen het resultaat dat je ook direct een goede indicatie geeft of je al dan niet in de menopauze bent. Helemaal zeker ben je natuurlijk pas na een bloedtest bij je huisarts.

 

Meest gehoorde klachten

De menopauze is een volledig natuurlijk proces, en dus niets om je echt zorgen over te maken. Wat niet wil zeggen dat de klachten waarmee de meeste vrouwen te maken krijgen, niet knap lastig kunnen zijn. Denk maar aan opvliegers, nachtelijk zweten, vermoeidheid en prikkelbaarheid. HST of hormonale substitutietherapie kan een oplossing bieden, maar wat als je liever geen hormonen neemt, of als je borstkanker hebt (gehad) of een verhoogd risico op borstkanker loopt?

 

Als je voor natuurlijk kiest...

Sérélys is een veilig voedingssupplement dat geen hormonaal werkingsmechanisme heeft en geen fyto-oestrogenen bevat. Bovendien is het gluten- en lactosevrij en kan het zonder problemen gebruikt worden door vrouwen die lijden aan hooikoorts. Dagelijks in één keer twee tabletten innemen, kan een groot verschil betekenen voor je levenskwaliteit! Houd er wel rekening mee dat de eerste effecten van Sérélys meestal pas merkbaar zijn na ongeveer vier weken. Na twee maanden wordt een maximaal effect bereikt. 

 Doe hier de test!

Advies op maat

Zit je werkelijk in de menopauze en heb je er specifieke vragen over? Die kan je stellen aan een gediplomeerde menopauzeconsulente die jou persoonlijk en in alle vertrouwelijkheid advies zal geven. Je kan haar contacteren via www.serelys.be/nl/menopauzeconsulente. Of misschien wil je wel een infosessie rond menopauze bijwonen? Raadpleeg dan zeker de menopauzekalender op www.serelys.be en schrijf je in op één van de infosessies bij jou in de buurt.