Get healthy op de Goed Gevoel Ladies Fair

doorBirte Govartsop 23/02/2018

Binnen éxact een maand opent onze Goed Gevoel Ladies Fair voor het zesde jaar op rij haar deuren. Benieuwd wat je zoal mag verwachten op 23, 24 en 25 maart in Flanders Expo Gent? De komende weken lichten wij hier een tipje van de sluier op en vandaag leggen we de focus op - de titel verklapt het al - gezondheid!

1. Word een Sanista met Sandra Bekkari

De voorbije jaren veroverde Sandra Bekkari met haar Sana-methode het hart van Vlaanderen. Op onze Ladies Fair vertelt de voedingsdeskundige en VTM-kok hoe je een evenwichtig eetpatroon met lekker eten én genieten verzoent. Neem deel aan een van Sandra's kookworkshops en maken samen met haar lekkere én gezonde gerechten klaar.

2. Leer alles over de gezonde en pure keuken van Pascale Naessens

Niet alleen Sandra Bekkari is van de partij op onze Ladies Fair, op zondag geeft ook Pascale Naessens op het hoofdpodium een sessie over haar gezonde en pure keuken.

3. 50 is het nieuwe 40

Dat 50 worden écht niets om bang voor te zijn is, bewijst Martine Prenen in haar interactieve workshops. Ze stelt er niet alleen haar nieuwste boek 'Forever Young' aan je voor maar deelt ook haar beste tips, recepten en weetjes met jou. Inspiratie verzekerd!

4. Kies voor een evenwichtig ontbijt

Start jij je dag graag lekker én gezond? Ga dan zeker eens langs bij de standen van de gezonde granola I JUST LOVE BREAKFAST, de heerlijke havermout Turtle of het organische Yogi Tea (onze favoriet: de thee met gember en citroen!)!

5. Fit in 20 minuten

Fit worden door wekelijks slechts twintig minuten te sporten? Yes, you can en wel dankzij de personal trainers van Fit20. Meer weten? Ga op onze Ladies Fair dan zeker langs bij hun stand!

6. Doe mee met onze Yoga XL

Na het succes van Goed Gevoels Yoga Deluxe, maandelijkse yogasessies op unieke locaties, pakken we het in Flanders Expo voor het tweede jaar op rij nog straffer aan met Yoga XL. Op zondag 25 maart rolt Nina De Man samen met jou van 11u tot 12u haar matje uit voor een XL yogasessie op livemuziek van dj Buscemi. Een onvergetelijke ervaring!

Heb jij nog geen tickets voor het leukste event van het jaar? Je kan ze hier bestellen! Wil jij ook deelnamen aan onze Yoga XL? Reserveer dan snel je ticket hier. Het ticket voor de yogasessie kost € 20 en geeft je ook toegang tot de Goed Gevoel Ladies Fair zelf.