Get healthy op de Goed Gevoel Ladies Fair 2019

doorNele Annemansop 21/01/2019

De zevende editie van onze Goed Gevoel Ladies Fair nadert met rasse schreden en het wordt er eentje om nooit te vergeten. Rode draad: ongezonde gewoontes ombuigen. Wil je beter slapen, gezonder eten, beter ademen of efficiënter werken met grotere focus? Komt allemaal aan bod!

Het is een feit dat er gewoontes zijn die je liever kwijt dan rijk bent, maar gewoontes doorprikken is makkelijker gezegd dan gedaan. Toch kan het! Door samen te zoeken wanneer jouw gewoonte wordt getriggerd, kan je er ook iets aan doen om jouw habit te doorbreken.

Goed Gevoel helpt jou aardig op weg door tastbare tips en tricks te geven binnen alledaagse domeinen zoals sport en bewegen, voeding, digitale detox, persoonlijke groei, zelfvertrouwen, work-lifebalance, beleving …  en ook op de Goed Gevoel Ladies Fair krijg je massa's inspiratie om gezonder te gaan leven. Leef je uit in de vele workshops (koken, gezondheid, mindfulness, yoga, work-life, slapen, relaties ...) en stel jouw persoonlijke vragen aan de vele coaches aanwezig op onze beurs.

Voel je mooi

Ben jij een geboren fashionista of ben je aan een nieuwe look toe? Dan ben je op de Goed Gevoel Ladies Fair aan het juiste adres. Je maakt er kennis met de nieuwste huidverzorgingsprogramma’s en beautymerken met een hart. Heeft je garderobe een update nodig en kom je er niet uit? Dan schiet Vlaanderens modegoeroe Jani Kazaltzis te hulp. Zijn inspirerende sessies verlossen je van al je stijlvragen en boosten je zelfvertrouwen.

Goedele Liekens vertelt je dan weer hoe je opnieuw kan leren voelen en beleven met al je zintuigen ... Na haar inspirerende talk kan je in kleinere sessies zinnenprikkelende hulpmiddelen ontdekken.

Voel je gezond

Ook volgende editie blijven we op onze Goed Gevoel Ladies Fair de nadruk leggen op gezonde ‘feelgood’-producten. Sterker nog, we wijden er nu zelfs een volledige themazone aan! Je vindt er gezonde voedingsproducten, biologische en ecologische producten, nutricosmetics, een sport- en wellnessaanbod, kortom met alles wat jou fit, gezond en gelukkig houdt!

Voel je thuis

Ongetwijfeld de meest gezellige themazone op de Goed Gevoel Ladies Fair! Hier creëren we samen met onze exposanten een warm thuisgevoel. Van woon- en tuindecoratie over kleur- en interieuradvies, tot alles wat je nodig hebt om thuis lekker te experimenteren in de keuken. Imponeer na je beursbezoek thuis vrienden en familie met je nieuwste aankopen. En ook de kids vergeten we niet natuurlijk!

Voel je geïnspireerd

Naar goede gewoonte staan er tientallen workshops op het programma. Interieurtips, make-upadvies, kookdemonstraties, DIY-workshops ... Wil je zeker zijn van een plekje? Op www.goedgevoelladiesfair.be kan je vanaf 1 maart je plaats reserveren.

De Goed Gevoel Plaza: het bruisende hart van onze Ladies Fair

Benieuwd wat de Goed Gevoel Plaza dit jaar te bieden heeft? Wij lichten al een tipje van de sluier:

• Wees welkom in onze Goed Gevoel-keuken met o.a. Sandra Bekkari.

• Ontdek de ‘beautybubble’ met jane iredale en Environ.

• Laat je een nieuwe look aanmeten in de ‘kappersbubble’ van Dirk De Witte.

• Kom een praatje slaan in onze redactieruimte.

• Bezoek onze Shop en Fotobooth. 

• Woon in het Atrium verschillende talks bij over het omturnen van ongezonde gewoontes. Daarna kan je in kleinere break-outsessies workshops volgen die verder ingaan op de thema’s van de talks.

WAT? WAAR? WANNEER?

• De Goed Gevoel Ladies Fair vindt plaats op 29, 30 en 31 maart 2019. Op vrijdag zwaaien we de deuren open om 11u en gaan we door tot 20u. Op zaterdag en zondag verwelkomen we je van 10 tot 18u.

• Flanders Expo, hal 1 (Maaltekouter 1, 9051 Gent) is dé place to be.

• Tickets bestellen kan via www.goedgevoelladiesfair.be. Bestel je online, dan geniet je € 2 korting en betaal je € 13 (exclusief servicekosten) in plaats van € 15. Je krijgt € 5 korting (= op de kassaprijs van € 15) met kortingscode GGLF2019.

• Vanaf 1 maart 2019 kan je je inschrijven voor de gratis workshops via www.goedgevoelladiesfair.be.

• Hou de Facebookpagina van Goed Gevoel en Goed Gevoel Ladies Fair in de gaten voor de allerlaatste nieuwtjes.

BESTEL JE TICKETS HIER