OPROEP. Knalroze haar of net minder make-up: wat doe jij anders sinds de lockdown?

doorSophie Vereyckenop 05/05/2021

Een jaar corona. Een jaar zonder kappers, collega’s - enfin, toch in levenden lijve -, festivals of feestjes. Heb jij je jeansbroeken op de brandstapel gegooid? Leef je in comfortabele leggings, heb je geen idee waar die foundation ligt, en hoef je het ook niet te weten? Of was het voor jou net dé periode om te experimenteren met make-up of een toffe haarkleur? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Heb jij je tijdens de lockdown aan een beauty-experimentje gewaagd? Ben je eindelijk voor microblading gegaan nu je toch niemand hoeft te zien tijdens die vervelende herstelperiode? Of heb je misschien voor een pastelroze kapsel gekozen omdat het daarvoor niet mocht van je werkgever? 

Of maakte je net de omgekeerde beweging? Ruilde je die hoge hakken in voor toffe sneakers en kies je liever voor comfort dan high fashion? Skipte je voor het eerst de foundation en is je huid net mooier nu? Of ben je gewoon in het algemeen milder voor jezelf?

Herkenbaar? Of heb je misschien zelf nog een veel cooler verhaal? En vooral: heb je zin om daarover te vertellen en te schitteren in een shoot in Goed Gevoel (mooie foto’s gegarandeerd!)? Stuur dan een mailtje met meer info + een foto naar sophie.vereycken@dpgmedia.be