Strakker en fitter in 30 dagen? Claudia Van Avermaet deelt haar ultieme voedingstips en work-outs

doorNele Annemansop 20/05/2020

Zeul jij ondertussen ook wat coronakilo's met je mee en wil je daar graag op een gezonde manier komaf mee maken? Yogalerares en ­voedingscoach Claudia Van Avermaet stelde een speciaal trainingsprogramma samen in haar nieuwe boek 'Get Stronger' waarmee ze je graag naar dat gestroomlijnde ­zen-zomerlijf gidst én dat in slechts 30 dagen!

30 dagen is niet lang, maar net voldoende om eindelijk die slechte gewoontes af te leren en een gezonde basis te leggen. De 'Get Stronger'-formule van Claudia Van Avermaet bestaat uit drie fasen waarin je lichaam zich opbouwt en strakker en fitter wordt. Natuurlijk vraagt het wat doorzettingsvermogen, maar je zal ook voelen dat je meer energie krijgt als je haar schema volhoudt.

Zo vind je in haar nieuwe boek tal van praktische work-outs en handige weekmenu's, maar word je elke week ook beloond met ontspannende yoga of een flow work-out. Het is dus niet alleen maar zwoegen en zweten, er is ook ruimte om te genieten!

De tekst loopt verder onder de foto.

Get Stronger: een fit & strak lichaam in 30 dagen, Claudia Van Avermaet (Lannoo, € 19,99)

In onderstaande video's krijg je alvast een voorproefje van wat je mag verwachten. Zo deelt ze onder andere haar beste tips voor een strakke buik en de beste oefeningen voor je rug en schouders.

Work-out voor een sterke rug en schouders

Work-out voor een strakke buik

Meer weten? Claudia Van Avermaet deelt deze maand in Goed Gevoel ook haar beste tips voor een strakker zomerlijf. Je vindt ze samen met nog veel meer tips tegen coronakilo's vanaf vandaag in de winkel!