5 goede redenen om winter te vieren in Disneyland Parijs (+ WIN!)

doorValérie Wautersop 21/12/2016

De gezelligste periode van het haar wordt nog een tikkeltje gezelliger wanneer je in Disneyland Parijs bent. Dit zijn onze vijf redenen waarom je deze winter nog naar Disney moet. Bovendien mogen wij een verblijf (voor 4 personen) in het recent vernieuwde Newport Bay Club weggeven + toegang tot beide Disney-parken.

1. Sneeuw gegarandeerd
Disneyland is de enige plek waar je elke dag 100% kans hebt op sneeuw. Op Mainstreet sneeuwt het iedere dag, maar ook daarbuiten zijn heel wat van de pavilioenen bekleed met magische nepsneeuw.

2. Feestelijker dan dit wordt het niet
Wie houdt van de kerstsfeer is tijdens de winterperiode (nog tot 8 januari 2017) bij Disneyland aan het juiste adres. Het hele park (en de Disney Hotels) werd tijdens de kerstperiode ondergedompeld in een magisch sfeertje. Overal waar je kijkt zie je kerstversiering die zo mooi is dat ze zelfs de grootste kersthater kan bekeren.

3. Elke dag vuurwerk
Disneyland staat terecht bekend om zijn fantastische vuurwerkshows. Elke dag rond sluitingstijd kan je het spectaculaire vuurwerkspektakel Disney Dreams of Christmas bewonderen, met niet alleen een prachtige vuurwerkshow maar ook een heerlijke licht- en watershow én je favoriete figuren uit 'Frozen'.

4. Ook je favorieten Disneyfiguren verkeren in kerststemming
Als we zeggen dat alles kerst ademt in Disney, dan bedoelen we ook echt àlles. Zelfs je favoriete Disney-figuren trokken hun beste feestoutfit aan, en trekken elke dag door het park in een prachtige kerstparade.

5. Omdat het gewoon Disneyland is
Hebben we je nog niet kunnen overtuigen dat je deze winter gewoon naar Disney moet? Weet dan dat het park naast de spectaculaire winterse makeover ook gewoon heerlijk blijft om te bezoeken. Spectaculaire attracties, afgewisseld met kindvriendelijke exemplaren: Disney heeft gegarandeerd voor elk wat wils. Je vindt ongetwijfeld je gading in één van beide Disney parken.

Ook zin gekregen om naar Disney te trekken? Dan hebben wij goed nieuws voor jou. Wij geven immers een verblijf voor vier personen weg + 2 dagen toegang tot de parken. Klik op deze link om deel te nemen aan onze wedstrijd!