Back 2 school: Win 10 pakketten met schoolspullen van Hema!

doorValérie Wautersop 31/07/2017

Willen of niet: de zomervakantie is alweer halverwege. Tijd dus om te beginnen denken aan nieuwe schoolspullen voor je kroost. Wij helpen jullie graag een handje, en geven deze week elke dag een nieuw back 2 school cadeau weg!

Met het nieuwe schooljaar in zicht brengt HEMA haar ‘back to school’-assortiment uit. De uitgebreide collectie bestaat dit jaar uit verschillende series in de variërende thema’s: tribal, girly, gradient, tropical, rainbow, craft en graphic line play. Alle items binnen een serie zijn op elkaar afgestemd middels kleuren en designs, maar de collectie is zo opgesteld dat producten uit verschillende series ook erg leuk te combineren en te personaliseren zijn. Het assortiment bevat alle nodige schoolspullen, waaronder pennen en notitieboekjes, maar ook lunchboxes en rugzakken. De gehele schoolcollectie is momenteel verkrijgbaar in alle HEMA filialen in België en via hema.be

Wil je zelf een originele toets geven aan je schoolgerief? Dan loont het zeker de moeite om naar één van Hema's back 2 school events te trekken. Aan de hand van verschillende workshops zal je, indien gewenst, zelf aan de slag kunnen om de juiste tips en tricks te vergaren en zo een originele hand aan je schoolgerief te geven. Wil je erbij zijn? Dan kan dat op 2 september in Gent, 6 septemer in Turnhout en 9 september in Hasselt.

Wil jij in afwachting daarvan alvast kans maken op 1 van de 10 back to school pakketten van Hema? Neem dan zeker deel aan onderstaande wedstrijd!