Back 2 school: win 5 pakketten met het Stabilo EasyStart gamma

doorValérie Wautersop 02/08/2017

Willen of niet: de zomervakantie is alweer halverwege. Tijd dus om te beginnen denken aan nieuwe schoolspullen voor je kroost. Wij helpen jullie graag een handje, en geven deze week elke dag een nieuw back 2 school cadeau weg!

De grote terugkeer naar school is altijd een belangrijk moment voor zowel groot als klein. Met een combinatie van stress en opwinding zijn deze jaren uiterst belangrijk voor kinderen en zeker voor de hele kleintjes die leren lezen en schrijven.

In samenwerking met het Schreibmotorik Instituut, een laboratorium toegewijd aan het leren schrijven, staat STABILO ouders en leerkrachten bij door hen de juiste tools te geven om de opleiding van kinderen tot een succes te brengen.

Wetenschappelijk onderzoek door het Schreibmotorik Instituut toont aan dat een slechte pen een oorzaak kan zijn van slecht schrijven bij kinderen. Leesbaar en moeiteloos schrijven begint bij een ontspannen en correcte manier van vasthouden. Daarbovenop draagt een goed leesbaar handschrift volgens verschillende wetenschapper bij tot een geslaagde schooltoekomst.Als antwoord op deze toch wel belangrijke nood ontwikkelt STABILO een collectie toegespitst op het leren schrijven: EASYstart. Verschillende producten voor links- en rechtshandigen maken het schrijven zo comfortabel mogelijk. Met revolutionaire vormen, unieke, uitgeholde plaatsingen zorgen deze tools ervoor dat de kleine vingers automatisch hun plaats vinden in een comfortabele positie.

Wij mogen vandaag 5 EasyStart pakketjes weggeven, met daarin 1 STABILO EASYoriginal, 1 pack van 12 EASYcolors + puntenslijper, 1 STABILO EASYsharpener, 1 STABILO EASYergo 3.15. Wil jij winnen? Neem dan snel deel aan onze wedstrijd.