Back 2 school: win 5 rugzakken van Trublue

doorValérie Wautersop 03/08/2017

Willen of niet: de zomervakantie is alweer halverwege. Tijd dus om te beginnen denken aan nieuwe schoolspullen voor je kroost. Wij helpen jullie graag een handje, en geven deze week elke dag een nieuw back 2 school cadeau weg!

Ook de oudere kids vergeten we deze week niet. Voor hen geven we vandaag 5 rugzakken van Trublue weg!

De TruBlue rugzakken hebben een groot aantal verschillende kenmerken die de tassen uniek maken. Zo zijn ze gemaakt van 80% canvas en 20% polyester, wat optelt tot 100% awesomeness! Dit gevoel wordt versterkt doordat de rugzak is ontworpen en bedacht in het prachtige Canada! De canvas stof is soepel waardoor het geen stugge rugzak is. De schouderbanden zijn comfortabel, verstelbaar en voorzien van het TruBlue logo. Ook is de tas lekker licht van gewicht en door al die elementen heeft de backpack een zeer prettige draagstijl. Alle gebruike materialen zijn sterk en duurzaam waardoor je TruBlue rugzak klaar is om samen met jou de wereld te ontdekken.

De tas heeft een grote inhoudscapaciteit van 22L met binnenin één groot opbergvak, een beschermend laptopvak tot 15.6" en een telefoon/sleutelvakje. Aan de binnenkant is er nog een extra opbergvenster met klittenbandsluiting, handig voor je paspoort, citymap of bucketlist. Aan de buitenkant zijn er ook nog eens twee grote vakken met metalen kliksluitingen. Alle modellen vind je op website yellowstars.shop.

Wil jij 1 van de 5 rugzakken winnen? Neem dan snel deel aan onze wedstrijd!