Back to school: 5 x de leukste boekentassen ( + win heerlijke BEAR-snoepjes voor in de schooltas)

doorValérie Wautersop 30/08/2018

Het nieuwe schooljaar staat nu echt vlak voor de deur. Wij zetten voor de late beslissers onze vijf favorieten schooltassen en rugzakken even op een rijtje. Bovendien kan je vandaag ook heel wat heerlijke en gezonde BEAR snoepjes in de wacht slepen. Een lekker tussendoortje voor een lange schooldag.

Vado Bags - Disney, € 19,95.

Jeune Premier,€ 139,90.

Elodie Details via Babymatters, € 49,90.


Blafre, € 49,95

Coq en Pâte, € 33,95

Lekkers voor in de boekentas

In haar strijd als personal trainer om kinderen op een makkelijkere manier fruit te doen eten, ontwikkelde BEAR oprichtster Hayley Gait-Golding een snoepje dat enkel en alleen bestaat uit fruit en groenten. Deze heerlijke rolletjes met 100 % puur groenten en fruit bevatten geen toegevoegde suikers en zijn niet gemaakt van concentraten. Kinderen krijgen dus enkel goede, natuurlijke suikers binnen en bovendien veel vezels. Zo hebben ze genoeg energie om de ganse dag op te letten en tussendoor ook nog te spelen. En aangezien heel wat groenten en fruit in een klein rolletje geperst zitten, krijgen de kinderen ook nog eens een vitamineshot die kan tellen.

Sounds good? Wij mogen heel wat doosjes BEAR weggeven. Wil je winnen? Neem dan snel deel aan onderstaande wedstrijd, en wie weet kan jouw kind binnenkort genieten van deze gezonde snoepjes.