Daar wordt aan de deur geklopt: de leukste cadeaus voor Sinterklaas

doorValérie Wautersop 12/11/2018

6 december komt met rasse schreden dichterbij. Met deze cadeaus scoort de Sint gegarandeerd bij jouw kind.

1.Hot Wheels City Ultimate Garage, € 99,95 - De ultieme garage voor kleine autoliefhebbers.
2.Lost Kitties, € 5,99 - 36 verschillende katjes om te verzamelen. Graaf ze uit hun melkpakje en ga samen op smikkel-avontuur.
3.Luvabella, € 119,99 - De meest interactieve pop van het moment, en in ons land uitgeroepen tot ‘Speelgoed van het jaar’.
4.Crayola Mickey Art Case, € 35,99 - Kleine kunstenaars halen gegarandeerd hun hart op bij het zien van deze koffer vol tekenmateriaal.
5.Air Hogs Supernova, € 49,99 - Deze hoogtechnologische bal reageert op de bewegingen van je kind.

6.Hatchimals Hatchibabies€ 69,99 enCollEGGtibles, € 3,99 - De immens populaire Hatchimals zijn dit jaar terug met enkele uitbreidingen. Broed een van de superschattige HatchiBabies uit, of verzamel de Hatchimals CollEGGtibles
7.FurReal Rock-A-Too, €99,99 - Deze kleurrijke knuffel-kaketoe praat je na en houdt van dansen, met hem is het gegarandeerd elke dag feest.
8.Monopolie valsspelers editie, € 31,99 - De eerste Monopoly-variant waarin valsspelen niet alleen getolereerd wordt, maar zelfs nodig is om te winnen.
9.Vtech Mickey treinstation, € 39,99 - Deze ToetToet auto’s set met Mickey Mouse is gegarandeerd een topper voor alle kleuters.
10.Poopsie Pooey Puitton, € 64,95 - Kleine fashionista’s kunnen aan de slag met deze handtas gevuld met alle benodigdheden voor het maken van glitterslijm. 

Goed Gevoel speelt ook dit jaar weer voor Sinterklaas! Speel snel mee en help de Sint een handje. Meer info vind je hier!