Getest: het leukste interactieve speelgoed van het moment (+ WIN)

doorValérie Wautersop 21/11/2018

'Daar wordt aan de deur geklopt, wie zou dat zijn?' Vast en zeker Sinterklaas, met een hele resem interactieve speelkameraden in zijn kielzog. Wij onderwierpen er enkele voor jou aan de test, zodat jij de kameraad kan kiezen die het best bij jouw kind past. 

Hatchimals HatchiBabies

Wat is het & wat doet het: Vorig jaar groeiden de Hatchimals uit tot een wereldwijd fenomeen. Daarom werd er dit jaar een opvolger gelanceerd: de HatchiBabies. De schattige Hatchimals-baby’s zitten in een ei dat je moet uitbroeden door het te knuffelen en ermee te spelen. Eens je het ei genoeg vertroeteld hebt, breekt de HatchiBabie zichzelf al wiegend uit het ei. Vervolgens begint de pret echt, en kan je kind deze interactieve knuffel verzorgen als een echte baby. Een Hatchibabie kan praten, zingen, spelen en houdt ervan om gevoederd en vertroeteld te worden. 

Aan & uitknop aanwezig? Ja, onderaan.

Geluidsniveau: ***

Adviesprijs: € 69,99

Luvabella

Wat is het & wat doet het: Luvabella, de interactieve pop, werd dit jaar verkozen tot speelgoed van het jaar in de categorie ‘poppen’. Kinderen kunnen haar voeden met een lepeltje of in slaap wiegen met haar eigen drinkfles. Daarnaast houdt Luvabella van een spelletje kiekeboe spelen en van gekieteld worden. Wat deze pop echt bijzonder maakt is haar vermogen om nieuwe woorden en zinnen aan te leren. Hoe meer je met haar speelt, hoe meer ze bijleert. De taal van deze pop evolueert van onverstaanbaar gebrabbel naar het gebruik van complete zinnen. Daarnaast zijn het reactievermogen en de gezichtsuitdrukkingen van de pop levensecht.

Aan & uitknop aanwezig? Ja, op de rug.

Geluidsniveau: ****

Adviesprijs:  € 119,99

Boxer

Wat is het & wat doet het: Boxer is een kleine, interactieve robot met een grote persoonlijkheid. Hij volgt -met behulp van IR-sensoren- de gebaren van je kind, maar kan ook op afstand bestuurd worden.  Van bowlen tot tafeltennis: Boxer kan het allemaal met behulp van zijn verschillende speelkaarten. Boxer heeft een heleboel emoties en zal met echte reacties en uitdrukkingen laten zien hoe hij zich voelt. 

Aan & uitknop aanwezig? Ja, onderaan.

Geluidsniveau: ****

Adviesprijs: € 59,95

FurReal Munchin Dinosaurus

Wat is het & wat doet het: Deze schattige en grappige baby-dino heeft honger als een paard. Maar denk maar niet dat hij alles eet. Zijn flesje gaat erin als zoete koek, maar zijn eten? Daar kan hij eindeloos op kauwen of hij spuugt ze gewoonweg uit. Het is tijd dat dit dino-dondersteentje tafelmanieren leert! Zet deze prehistorische baby neer, geef hem een aai over zijn bol en hij reageert met meer dan 35 combinaties van geluiden en bewegingen – inclusief supergave prehistorische junglegeluiden. Zwaai naar hem en hij brult en stuitert. Oké, de kauwende Rex is een behoorlijk handenbindertje – onvoorspelbaar, knuffelig en oh zo schattig! 

Aan & uitknop aanwezig? Ja, onderaan, onder de bekleding.

Geluidsniveau: ***

Adviesprijs: € 63,95

My Little Pony Rainbow Dash

Wat is het & wat doet het: Vanaf  dit  najaar  kan  je  samen  met  superster  Rainbow  Dash  meezingen  met  haar  favoriete  liedjes.  Gewoon  in  het  Nederlands!  Laat  je  verbazen  door  haar  zangtalent  en  steel  samen  de  show.  Rainbow  Dash  weet  precies  wat  je  nodig  hebt  om  het  te  maken  als popster.  De  zingende  pony  is  met  haar  superstar  look  helemaal  klaar  voor  haar  grote  tournee.  Wil  je  haar  horen  zingen?  Duw  dan op  haar  Cutie  Mark  en  luister  naar  liedjes  uit  de  enige  echte  My Little  Pony  bioscoopfilm  of  de  tune  van  de  tv-serie.  Meezingen  is  natuurlijk  nog  leuker!  Je mag  haar  microfoon  wel  gebruiken.  

Aan & uitknop aanwezig? Ja

Geluidsniveau: ****

Adviesprijs: € 34,99

Wij mogen voor Sinterklaas spelen, en heel wat leuke cadeaus weggeven. Neem hier deel aan de wedstrijd en misschien ontvang jij binnenkort wel een leuke verrassing.