Gezond en gelukkig leven begint hier en nu

Abonneer

Kneedplezier à volonté: win 1 van de 5 Play Doh pakketten

doorValérie Wautersop 21/12/2021

3 weken kerstvakantie een uitdaging? Niet als je aan onze wedstrijd deelneemt, want wij geven 5 Play Doh pakketten weg voor urenlang speelplezier.

Wie deelneemt aan onze wedstrijd maakt kans op 1 van volgende prijzen (+ extra Play Doh om naar hartenlust mee te experimenteren)

PLAY-DOH WHEELS MONSTERTRUCK

Hier komt de happende monstertruck! Maak Play-Doh-auto’s met het vormpje en verpletter ze in de happende kaken van de truck of onder zijn grote banden. De speelgoed-monstertruck perst ook Play-Doh-vlammen en -rook uit de uitlaat en de speelgoedmotor. Voeg extra obstakels toe aan de monstertruckrally met kegels en andere vormen die je kan maken met de halve vormpjes. De terreinklei is nóg leuker om te kneden en pletten dan de gewone Play-Doh-klei.

PLAY DOH PRACHTIGE TAARTEN OVEN


Maak fantastische Play-Doh-taarten in deze speelgoedbakoven. Plaats Play-Doh-klei in de bakvorm, zet ‘m in de oven en kijk hoe de taart rijst. Wanneer de taart klaar is, hoor je 'ping': nu kun je beginnen met decoreren! Voeg toefjes garnering toe met het decoratiegereedschap of allerlei kleurrijke Play-Doh-toppings met de halve vormpjes. Voor nog meer creatief speelplezier heeft elke Play-Doh-taart een geheime holte om een kleurrijke verrassing in te stoppen voor wanneer je de taart snijdt!

PLAY-DOH TOP TANDARTS

Naar de tandarts eng? Niet met deze superleuke Play-Doh-set. Laat je patiënt zijn Play-Doh-tong uitsteken en maak met de tandenvorm een hele rij Play-Doh-tanden. Staan ze scheef? Dan maak je met de speciale zilverkleurige klei een beugel. Gaatje gespot? Even boren met de handmatig aangedreven speelgoedboor en je vult ‘m met de spuitpers vol goudkleurige klei. Naast het boortje bevat de set uit een speelgoedpincet, tandenstoker, spiegeltje, spuitpers, tandenvorm, tandenborstel, flos, beugelroller, speelgoedpatiënt én acht potjes klei. 

Wij mogen vandaag 5 pakketten weggeven, boordevol Play-Doh. Sounds good? Dan kan je hieronder deelnemen aan de wedstrijd!