Gezond en gelukkig leven begint hier en nu

Abonneer

Sintspiratie: 15 cadeaus voor in de zak van Sinterklaas (en je kan er enkele winnen!)

doorRedactieop 23/11/2022

Zit de Sint even zonder inspiratie? Dan helpen wij de goedheilig man maar wat graag uit de nood! Met deze 15 prachtcadeaus sla je de bal zeker niet mis dit jaar.

Gezelschapsspellen

DoDo

Red het ei van de dodo! Bovenop een berg heeft de dodo een ei uitgebroed, dat langzaam maar zeker van de berg afrolt. Alleen door bruggen te bouwen kun je het ei in goede banen leiden. Zoek de juiste onderdelen bij elkaar en zorg ervoor dat het ei in de boot aan de voet van de berg belandt. Dodo is een hilarisch familiespel, dat draait om snelheid, goede samenwerking en een ijzersterk geheugen.

De zoektocht naar El Dorado

Ga jij voor goud? Word expeditieleider en race door de dichtbegroeide jungle op zoek naar El Dorado. De vlotste schatzoeker weet zijn hand met de juiste kaarten te vullen en het beste parcours af te leggen om als eerste de gouden stad te bereiken. Zowel de ervaren als beginnende goudzoeker kan met de juiste tactiek en uitrusting de andere expedities voorblijven en alle rijkdom voor zichzelf claimen.

Cluedo: verraad in Slot Swaenestyn

Je bent te gast in het slot van Dr. Swart als je opeens een gil hoort, het licht uitgaat en je Dr. Swart dood aantreft! Werk samen om uit het kasteel te ontsnappen en te ontdekken wie Dr. Swart heeft vermoord, waar dat gebeurde en met welk wapen. Verplaats je pion over het spelbord terwijl je speurt in het slot, puzzels oplost, nieuwe kamers ontgrendelt en aanwijzingen verzamelt. Kan jij ontsnappen en, belangrijker nog, de verrader ontmaskeren?

 

Het verhaal Van koning Schaak

Het Verhaal van Koning Schaak is een bordspel dat jonge kinderen leert schaken met behulp van gekke verhalen, levendige illustraties, aangepaste schaakstukken en een uniek schaakbord. De verhalen en het ondersteunende materiaal leren de regels van het schaken aan kinderen van drie jaar en ouder op een eenvoudige en leuke manier.

Spokenchaos

Stiekem gluren door het sleutelgat wordt bij Spokenchaos beloond. Tijdens dit spannende familiespel probeer je als kleine geest te ontsnappen uit het hotel. Verschuil je achter meubels en zorg ervoor dat je niet gezien wordt, want dan keer je onherroepelijk terug naar je startpositie. Hoe groter de geesten, hoe moeilijker ze te verbergen zijn, maar hoe meer punten ze aan het einde van het spel waard zijn.

Treasure Island

Kan jij de schatkaart ontcijferen? Gebruik logica en deductie, maar opgelet… Op dit eiland kunnen de puzzelstukken van vorm veranderen! Enkel wanneer je de stukken met bergen, heuvels en bossen op de juiste plaats legt, vind je de tempel met de schat. Met 80 uitdagingen die je naar het einde van de wereld brengen.

Speelgoed

Play Doh Ultieme ijsco-wagen

IJsjes eten in de winter? Kan gewoon! Deze levensgrote ijscowagen heeft genoeg ruimte om je zoetste dromen waar te maken. In het softijs-serveerstation maak je talloze traktaties om te versieren met dePlay-Doh-strooiselmaker en snoepgoedvormpjes, waarna klanten kunnen betalen bij de kassa. De kassageluiden en leuke muziekjes kunnen natuurlijk niet ontbreken: zo voelt het echt alsof je je eigen ijsco-wagen hebt! 

FurReal Cinnamon Mijn Styling Pony


Dit interactief speelgoeddiertje maakt meer dan 80 geluidjes. Ze knipoogt, beweegt haar oren, hoofd en hals enreageert als ze gevoerd wordt en als haar rug, wangen en neus gestreeld worden. Haar wangen gloeien en je kan haar haren borstelen. Haar appelaccessoire is zowel een borstel als een snack! Bij het slapengaan kan de pony in zithouding worden gezet en speelt ze een liedje! Een geweldige manier om de dag af te sluiten.

Nerf Elite 2.0 Motoblitz

Met deze blaster kan je op 2 verschillende manieren pijltjes schieten, met als basis een semi-automatische gemotoriseerde blaster. Haal de trekker over om een pijltje uit het magazijn af te vuren. Aan de voorkant vind je een blaster die 6 pijltjes tegelijk kan wegschieten. Beweeg de hendel aan de onderkant snel heen en weer en druk op de knop om 6 pijltjes tegelijk weg te schieten.

Interactieve Video Microscoop

Mijn Interactieve Video Microscoop, Speelgoed van het Jaar 2022 in Nederland en België, heeft een volwassen kleurenscherm dat tot wel 200x vergroot. Dat levert een heel nieuwe kijk op leven op. Van planten tot dieren, insecten, huid, haar, bacteriën en zelfs virussen. Negen dubbelzijdige Smart Slides herbergen een schat aan informatie en zijn goed voor 240 informatieve video’s en afbeeldingen. Zodra zo’n slide onder de lens van de microscoop wordt geschoven starten informatieve video’s (door de BBC gemaakt en voor ons vertaald). Twee blanco slides levertVTechmee om ook eigen materiaal te detecteren.

Karaokemicrofoon met ledverlichting

Met deze Bigben karaokemicrofoon zing je niet alleen jouw favoriete muziek met je eigen stem, maar je doet het ook nog eens geheel in stijl. Een feestje wordt nooit meer hetzelfde met de ledverlichting van deze karaokemicrofoon. Zo creëer je gewoon bij jezelf thuis echte karaokeparty’s. Zing uit volle borst mee en word de popster op elk (karaoke)feest!

Videogames

Lego Brawls

In LEGO Brawls is het voor spelers mogelijk om hun ultieme LEGO-minifiguurhelden te bouwen, aan te passen en te verbeteren met een unieke stijl, strategie en persoonlijkheid. LEGO-fans en vechters kunnen ontgrendelbare minifiguren, power-ups en emotes van hun favoriete LEGO-thema's verzamelen terwijl ze vechten en zich een weg banen naar de top van de wereldwijde klassementen. Deze game is beschikbaar voor Playstation, Xbox en Nintendo Switch.


Paw Patrol Grand Prix

In de game kan je racen door Avonturenbaai met je favorietePAWPatrol-pups en maximaal 4 spelers tegelijk, maar pas op voor de obstakels die zijn achtergelaten door de ondeugende Burgemeester Humdinger!

Star Trek Prodigy: Supernova


Deze actie-avonturentitel is gebaseerd op de originele Paramount+ animatieserie Star Trek: Prodigy en is de allereerste Star Trek-videogame die is ontworpen voor het hele gezin om samen van te genieten. Star Trek Prodigy: Supernova is beschikbaar op PlayStation 4, PlayStation 5, Nintendo Switch, Xbox One, Xbox X|S en Steam.

Dragons: The Nine Realms

Ontketen je innerlijke draak, vlieg voorbij de Verborgen Wereld kan vliegen en ga op een vurig avontuur om de familie van Donder en de drakenrijken te redden!

Helemaal geïnspireerd door deze lijst? Dan hebben we goed nieuws voor je, want wij geven enkele van deze leuke cadeaus weg. Kans maken op Dragons: The Nine Realms, Star Trek Prodigy: Supernova, Paw Patrol Grand Prix of Het verhaal Van koning Schaak? Neem dan snel deel aan onderstaande wedstrijd en laat ons weten welke prijs je in de wacht wil slepen!