Tip voor de herfstvakantie: Trainworld (+ WIN 4 x een DUPLO stoomtrein)

doorValérie Wautersop 26/10/2018

Een NMBS-reizigerstrein speciaal uitgedost in een LEGO® jasje en een unieke LEGO beleving inTrainWorld: dat is het resultaat van een spannende samenwerking tussen LEGO enTrainWorld, het treinmuseum van de NMBS. Gedurende vier maanden slaan LEGO en TrainWorld de handen in elkaar voor een avontuur dat de wereld van de populaire LEGO speelgoedtreinen koppelt aan de geschiedenis en toekomst van de spoorwegen. Een ideaal uitstapje voor tijdens de herfstvakantie, lijkt ons!

LEGO verdeelt een brede waaier van speelgoedtreinen. De samenwerking met TrainWorld als uitstalraam van NMBS voor de spoorwegen van gisteren, vandaag en morgen is dus dubbele winst voor jong en oud. TrainWorld rolt van 2 oktober tot en met 31 januari 2019 de rode loper uit voor treinliefhebbers die ook het spoorweguniversum van LEGO willen ontdekken. En er valt veel te ontdekken: unieke LEGO maquettes, treinlandschappen en speeltafels (op woensdagen, weekends en vakantiedagen). Via de LEGO wedstrijd zijn elke maand 50 LEGO dozen te winnen en het ‘LEGO raadsel in TrainWorld’ biedt een zoektocht voor het hele gezin. Wie deze onvergetelijke herinnering wil vereeuwigen, kan terecht in de LEGO TrainWorld fotobooth.  

Train World – station Schaarbeek - van 2 oktober 2018 tot 31 januari 2019 

Open van dinsdag tot zondag van 10 tot 17 uur. Gesloten op maandag, 25 december en 1 januari

Prijs: 12 €. Jongeren (<18 jaar) & senioren (> 65jaar): 9 €; Familie ticket (1 volwassene en max. 4 kinderen of 2 volwassenen en max. 3 kinderen): 36 €. Groep (vanaf 15 personen): 8 € per persoon.

Alle info op www.trainworld.be. B-Dagtrip: trein en toegang in één voordelig biljet. Te koop in alle stations of op www.nmbs.be

Naast een leuke tip voor deze herfstvakantie mogen wij ook 4 DUPLO stoomtreinen weggeven. Neem snel deel aan onderstaande wedstrijd!