Gezond en gelukkig leven begint hier en nu

Abonneer

Ultiem kneedplezier: win 1 van de 5 pakketten boordevol Play-Doh

doorValérie Wautersop 29/10/2020

Nu de dagen weer korter, kouder en natter worden is het voor heel wat ouders weer even zoeken naar leuke binnenactiviteiten voor de kids. Niet gevreesd, want wij hebben de ideale oplossing!

Breekt het zweet je spontaan uit bij de gedachte aan een winter binnenzitten met de kroost? Dan hebben wij goed nieuws, want samen met Play-Doh maken we je het leven de komende maanden een pak makkelijker.

Play-Doh lanceert vandaag immers de Play-Doh Mix-It-Up! campagne, die toont dat spelen met klei pure fun is én de creativiteit van kinderen aanwakkert. En ja, dat betekent dat de kleurtjes Play-Doh naar hartenlust door elkaar gemengd mogen worden. Gemengde kleuren zijn immers een groot deel van het plezier en hoeven helemaal geen bron van stress te zijn. Laat de kids deze winter dus gezellig kliederen en kneden en de leukste creaties op tafel toveren. Dat kan trouwens met een leuk muziekje op de achtergrond, want speciaal voor deze campagne maakte Jake Reese (bij ons bekend van 'Kom Wat Dichterbij’) een aanstekelijk liedje.

Wij mogen vandaag 5 pakketten (met een waarde van €100 per pakket) weggeven, boordevol Play-Doh. Sounds good? Dan kan je hieronder deelnemen aan de wedstrijd!