Win: 5 speelgoedpaketten van Hasbro

doorValérie Wautersop 01/04/2021

Met de paasvakantie voor de deur kunnen de kids best wat extra entertainment gebruiken. Daarom geven we 5 superdeluxe speelgoedpakketten weg van Hasbro. Wat er te winnen valt? Dat ontdek je hieronder!

Kan je kroost best wat extra entertainment gebruiken tijdens deze 'paaspauze'? Dan hebben wij goed nieuws. Wij geven 5 speelgoedpakketten weg, die telkens een waarde hebben van om en bij de 100€. Wat er exact in jouw pakket zit kunnen we nog niet verklappen, maar het is sowieso een combinatie van enkele van onderstaande items.

PLAY-DOH SUPER GRILL BARBECUE

Mooi weer = barbecuetijd. Terwijl ouders het vlees braden op de grote barbecue, doen de kids gezellig mee met de Super Grill Barbecue van Play-Doh.

FURREAL GLAMALOTS

Geef jij je favoriete huisdier ook graag de gekste outfit, maar is de hond of kat het daar niet helemaal mee eens? Voor de FurReal GLAMALOTS van Hasbro kan het niet gek genoeg!

NERF ULTRA AMP

Met de Nerf Ultra Amp-blaster schiet je supersnel darts op je tegenstander af – tot wel zes achter elkaar!

NERF FORTNITE BASR-L

Fortnite is een van de populairste games van de wereld, met meer dan 350 miljoen spelers! Breng je fantasie tot leven en speel Fortnite in het echt na met deze nieuwe blaster van NERF. De BASR-L is geïnspireerd op een van de meest populaire items uit Fortnite en dus een goede toevoeging aan elke NERF-collectie.

PLAY-DOH VOORLADER 

Maak met het rotsblokvormpje grote blokken van de nieuwe Play-Doh Sand! Grijp ze, gooi ze in de vrachtwagen, draai aan de hendel en... vermalen maar! Zo heb je eindeloos veel speelplezier op je eigen bouwterrein!

PLAY-DOH ANIMAL CREW SCHAAPJE SCHEREN

Wanneer je aan het staartje draait, groeit de Play-Doh wol. Wat hoor je daar? Geblaat? Het schaapje draait vrolijk met haar kop en trekt gekke bekken. Knip de wol er af en maak er met het stekertje een prachtige trui van. De set bevat bovendien een schattig lammetje.

Een verrassingspakket winnen? Beantwoord dan snel onderstaande wedstrijdvragen!