Winnen: 10 familietickets voor de première van 'De Gebroeders Schimm'

doorRedactieop 13/10/2021

Op 3 november gaat 'De Gebroeders Schimm' in première. Zin om deze geestige Vlaamse familiefilm in première te ontdekken? Neem dan snel deel aan onze wedstrijd!

Last van spoken, klopgeesten of paranormale pest? De Gebroeders Schimm helpen je uit de nood. Waar monsters op de loer liggen, komen deze professionele spokenjagers in actie. Ze vangen alle griezels en sluiten ze voorgoed op, in de kast, kelder, of onder het bed. Tot ze dankzij het eigenzinnige meisje Lilith een nieuw bovennatuurlijk verschijnsel op het spoor komen. Samen met Lilith en haar vrienden gaan de Gebroeders Schimm het gevaarlijkste monster uit hun hele loopbaan te lijf, het monster dat zich in ieder van ons schuilhoudt.

Naast hoofdactrices Eva Luna Van Hijfte(Lilith) en Tine Embrechts(moeder van Lilith) geven nog andere grote namen acte de présence: Sven De Ridder, Jan Verheyen, Joke Emmers, Anne-Laure Vandeputte, Jonas Govaerts, Ludo Hoogmartens, Stijn Steyaert, Els Deceukelier …

Wil je er graag bij zijn op de grote première op vrijdagavond 29 oktober in Kinepolis Antwerpen, in aanwezigheid van cast & crew? Beantwoord dan snel onderstaande wedstrijdvraag en wie weet sleep je wel een van de 10 familietickets (4 personen) in de wacht!