Winnen: 11 cadeaus die zo op het verlanglijstje voor de Sint kunnen

doorRedactieop 10/11/2021

Heeft je kind zijn of haar lijstje voor de Sint al samengesteld? Of kan hij of zij nog wel wat inspiratie gebruiken? In dat geval ben je hier aan het juiste adres. Wij mogen namelijk 11 topcadeaus van de Sint weggeven.

Om je prijs in de wacht te slepen hoef je enkel onderstaande wedstrijdvraag in te vullen. Wanneer je wint zullen we je een willekeurige prijs uit onderstaand prijzenpakket opsturen. Benieuwd naar wat er zoal te winnen valt? Lees dan snel verder!

2 x FurReal Dimples mijn Speelse Dolfijn

Dolle pret met Dimples de dolfijn. Dimples kan meer dan tachtig geluiden maken en is gek op haar bijgeleverde vishapje. Daarnaast wordt ze graag geborsteld. Als je haar aait, kwispelt ze zachtjes met haar vin. En rol je haar bal naar haar toe? Dan probeert ze ‘m terug te slaan! Deze interactieve dierenknuffel is binnen de kortste keren je nieuwe beste vriend.

2 x Play Doh Prachtige Taarten Oven

Maak fantastische Play-Doh-taarten in deze speelgoedbakoven. Plaats Play-Doh-klei in de bakvorm, zet ‘m in de oven en kijk hoe de taart rijst. Wanneer de taart klaar is, hoor je 'ping': nu kun je beginnen met decoreren! Voeg toefjes garnering toe met het decoratiegereedschap of allerlei kleurrijke Play-Doh-toppings met de halve vormpjes. Voor nog meer creatief speelplezier heeft elke Play-Doh-taart een geheime holte om een kleurrijke verrassing in te stoppen voor wanneer je de taart snijdt! 

2 x FurReal Glamalots

Geef jij je huisdier ook graag de gekste outfit, maar is de hond of kat het daar niet helemaal mee eens? Voor de FurReal GLAMALOTS van Hasbro kan het niet gek genoeg! Je GLAMALOT blijft keurig stilzitten terwijl jij ‘m verzorgt en verkleedt. En vervolgens loopt ‘ie braaf met je mee tijdens een zonnige wandeling in het park of in je tuin.2 x Play-Doh Top Tandarts

1 x Monopoly Vals Geld

In Monopoly Vals Geld zijn dingen niet altijd zoals ze lijken. Er zijn namelijk nepgeld en nepkanskaarten in het spel! Gelukkig deelt Mr. Monopoly zijn decoder met je, zodat je de nepitems kunt identificeren en nog steeds flink geld kunt verdienen. Daarnaast krijg je ‘beschuldigingsmunten’ waarmee je je tegenstanders kunt uitdagen. De speler met het meeste geld aan het eind van het spel – echt óf nep – wint!

1 x Monopoly Junior Peppa Pig

Wat is nóg leuker dan in modderpoelen springen? Juist: spelletjes spelen! Peppa Pig doet het allebei maar al te graag – en met de Peppa Pig-editie van Monopoly doe je gezellig met haar mee. Met Peppa, George, Mama of Papa Big als pion koop je Peppa’s huis, de tuin van Opa Big of Sneeuwberg. Plus, je oefent ook gelijk je telvaardigheden met het tellen van het Monopoly-geld. Superleuk voor tijdens je volgende playdate. 

1 x PJ Masks Super Hoofdkwartier

Vang slechteriken, fantaseer over spannende ontsnappingen met de geheime ontsnappingsparachute, lanceer projectielen met de blaster en lanceer Catboy’s auto met de voertuigen-launcher. De PJ Masks Deluxe Battle HQ-speelset staat bol van de leuke features en acties en stimuleert de fantasie. Deze speelset herkent de met Hero ID compatibele PJ Masks-actiefiguren als helden of slechteriken en activeert karakterspecifieke lichten en geluiden voor Catboy-, Romeo-, Owlette- en Gekko-figuren!

Winnen? Let's go! Beantwoord snel onderstaande vraag.