Winnen: 3 x Picture Projector + 3 x Washimals van Crayola

doorValérie Wautersop 24/10/2018

Sinterklaas staat weer bijna voor de deur. Op zoek naar nog wat inspiratie, of gewoon zin om een cadeautje voor zoon- of dochterlief te winnen? Wij mogen vandaag 3 x Picture Projector & 3 x Washimals van Crayola weggeven.

Washimals

Personaliseer je favoriete Crayola diertjes door deze in te kleuren zoals jij dat wilt met een kleurrijk design! De Crayola Washimals zijn schattige, inkleurbare en afwasbare huisdier figuren. Verzamel ze allemaal! Je kunt je Washimal schoonmaken in het bijgeleverde badje, deze werkt echt als een douche; even pompen waardoor de Washimal-figuren nat worden en schrobben maar! Nadat je Washimal is opgedroogd kun je beginnen aan een nieuwe creatie. Je kiest zelf hoe je Washimal-diertje eruit komt te zien; laat je fantasie de vrije loop. De Washimal-set bevat kleurstiften met uitwasbare inkt voor de beste resultaten. Je breidt je Washimal familie uit met de schattige navulverpakkingen.

Picture Projector

Door de Picture Projector kun je ook creatief zijn in het donker! Kleur je eigen tekening direct op de projector dankzij de drie bijgeleverde speciale uitwasbare stiften. Ben je klaar met je tekening? Berg je stiften dan op in de onderkant van de projector. Projecteer daarna jouw tekening op het plafond, de muur of jezelf! Je kunt je creatie zo groot maken als je zelf wilt door middel van de draaiknop. Door de handvaten kun je makkelijk rondlopen met de projector zodat je je creaties overal kunt laten zien. Om opnieuw te beginnen veeg je simpelweg je tekening uit. Op deze manier kun je eindeloos blijven ontwerpen en projecteren.

Winnen? Neem dan snel deel aan onderstaande wedstrijd!