Gezond en gelukkig leven begint hier en nu

Abonneer

Winnen: 5 speelgoedpakketten van Megableu

doorRedactieop 28/09/2021

De dagen worden weer korter en buiten wordt het alsmaar kouder. Het ideale moment om het binnen gezellig te maken met een gezelschapsspel dus. Wij geven daarom vandaag 5 pakketten met daarin 5 spellen weg.

Elk pakket bevat volgende spellen:

What do you meme?
Het bekende «What Do You Meme»-spel, is er nu voor het hele gezin! Gebruik je creativiteit en je beste gevoel voor humor en koppel jouw grappigste tekstkaart aan de foto.
Maak jij de grappigste memes? Gebruik je verbeelding en gevoel voor humor en combineer de foto van de ronde met je grappigste tekstkaart!

Tomato
Iedereen speelt tegelijkertijd! Wie raakt als eerste zijn kaarten kwijt?! Een kaartspel voor heel het gezin.

Bank Attack
Één team, één missie: grijp de 50 miljoen! Slagen jullie erin om samen de bankkraak van de eeuw te verwezenlijken? Snel, jullie hebben maar 5 minuten per level!

Vorm een team van experts met je medespelers en neem jullie rollen op: hacker, money man, look out en explosieven expert. Volg de instructies van de baas (elektronische stem uit kluis) snel en nauwkeurig op: neem het gereedschap en geef het door. Gebruik het op het juiste moment en grijp het geld!

Geen ja, geen nee
Lok je familieleden met meer dan 1.300 vragen in de val. Want zij mogen geen ja of nee zeggen. Sla op tijd op de bel! Een fantastisch spel waarbij jouw tegenstander geen ja of nee mag zeggen op de vragen die je stelt. Beleef uren plezier met meer dan 1.300 vragen, opgesteld om de hele familie in de val te lokken. Sla als eerste op de bel als jouw tegenstander antwoord met ja of nee. Een spel waarbij jouw reflexen en verbeelding zullen getest worden!

5 seconden

Drie dingen opsommen, lijkt erg makkelijk niet? Maar kan je het ook onder druk van de timer die de tijd in 5 seconden wegtikt? Proberen maar! Noem 3 dingen die kunnen vliegen, 3 soorten groenten, 3 beroemde actrices ... Met 5 seconden ben je vertrokken voor een avondje speelplezier met vrienden en familie! En dankzij de groene junior-kaarten kunnen nu ook kindjes vanaf 6 jaar makkelijk meespelen. Zij krijgen makkelijkere opdrachten.

Zin om zelf een spellenpakket te winnen? Neem dan snel deel aan onderstaande wedstrijd!