Winnen op woensdag: 5 familietickets voor de première van Mickey's Dol Dwaze Avonturen

doorValérie Wautersop 23/01/2020

Op woensdag 29 januari vanaf 15 uur nodigt Disney Junior je uit voor de exclusieve première van Mickey Mouse Dol Dwaze Avonturen. Deze serie gaat over de gloednieuwe belevenissen van Mickey en zijn vriendjes. Op de première kan je met je kids, nichtjes of neefjes de eerste afleveringen van de splinternieuwe reeks bekijken.

Vanaf maandag 3 februari kan je op Disney Junior iedere weekdag om 16u30genieten van nieuwe avonturen met in de hoofdrol Mickey Mouse en zijn vriendjes. Het belooft een doldwaas avontuur te worden. Maar ook boordevol interactieve elementen en bovendien leerrijk. Entertainend en educatief dus!

De nieuwe avonturen van Mickey en zijn vriendjes zijn knotsgek. Wat ze ook doen, Mickey, Donald, Goofy, Minnie, Daisy en Pluto hebben plezier en beleven samen heel wat avonturen. Centraal staan dan ook de thema’s vriendschap, teamwork en avontuur. Bovendien zit het programma boordevol interactieve elementen en is het leerrijk. De ideale manier voor jonge kinderen om nieuwe vaardigheden te ontwikkelen! En om het extra leuk te maken is er tussen de afleveringen door een doldwaze Hot Dog Dance Break. De nieuwe afleveringen zijn vanaf maandag 3 februari te zien op Disney Junior, dagelijks van maandag tot en met vrijdag om 16u30.

Wil je erbij zijn op de première? Neem dan snel deel aan onderstaande wedstrijd. Eerst geven we je nog graag een beetje praktische info mee:

  • Wanneer: woensdag 29 januari in namiddag
  • Waar: Leuven