Winnen op woensdag: wij geven 13 pakketten met educatieve spellen van Jumbo weg

doorValérie Wautersop 02/09/2020

Het nieuwe schooljaar is officieel van start gegaan. Om de kids ook thuis de beste ondersteuning te geven bracht Jumbo enkele educatieve spellen uit. Want, zeg nu zelf, wat is er leuker dan spelend leren? Wij mogen 13 pakketten weggeven, met daarin telkens twee leerrijke spelletjes.

Voor de allerkleinsten is er Electro Wonderpen Ontdek de Dino’s. Een educatief vraag- en antwoordspel voor kids vanaf 2 jaar. De basisprincipes van symmetrie leren, kan dan weer met het nieuwe Ik leer symmetrie.

Ik leer symmetrie

De populaire reeks “Ik leer” van Jumbo heeft een gloednieuwe variant: Ik leer symmetrie. Kids vanaf 5 jaar leren hiermee spelenderwijs de basisprincipes van symmetrie. Opdracht? De vormpjes op de juiste manier leggen. Niet alleen ontdekken ze het magische effect van de spiegel, ze leren ook figuren en kleuren herkennen. En hun creativiteit wordt gestimuleerd. Ook handig: de oplossing staat aan de achterzijde van elke kaart zodat ze zelfstandig kunnen spelen. En met maar liefst 40 kaarten met opdrachten op 4 niveaus zijn ze wel even zoet!

Electro Wonderpen Ontdek de Dino’s

Dino’s blijven tot de verbeelding spreken, voor jong en oud. Niet verwonderlijk dus dat de klassieker Electro deze wezens koos als thema voor de nieuwste variant. Met Electro Wonderpen Ontdek de Dino’s leren kinderen nieuwe kleuren, vormen en silhouetten kennen. Kids zoeken zelf het antwoord op verschillende vragen en duiden met de wonderpen het antwoord aan. Juist? Dan horen ze een muziekje en gaat er een lampje branden. Het spel is speciaal ontworpen voor kinderen vanaf 2 jaar met extra grote antwoordvakjes voor de allerkleinsten. Met 12 grote kaarten met prachtige tekeningen en foto’s is het spelplezier verzekerd.

Feeling lucky? Wij mogen 13 pakketten weggeven, met daarin telkens twee spellen. Wie wint sleept 1 spel uit de 'Ik leer'-reeks in de wacht ('Ik leer symmetrie', 'Ik leer schrijven' of 'Ik leer vormen en kleuren') en 1 spel uit de 'Electro' reeks ('Wonderpen Ontdek de Dino's', 'Basisschool Groep 1 & 2' of 'Basisschool Groep 3 & 4'). Geef het juiste antwoord op onderstaande wedstrijdvraag en wie weet ontvang jij binnenkort een leuk pakket.