Gezond en gelukkig leven begint hier en nu

Abonneer

4 manieren om jouw interieur gemakkelijk op te fleuren (+win)

Bij een nieuw jaar gaat het bij sommigen van ons een beetje kriebelen. Een frisse start vraagt ook om nieuw interieur. Helaas hebben we hier niet altijd budget voor. Daarom geven we je graag wat tips om snel een frisse touch te geven aan jouw interieur.

1. Voeg een nieuwe eyecatcher toe
Het is niet altijd nodig om je gehele interieur te vervangen wanneer je eens wat anders wil. Koop bijvoorbeeld slechts één mooie en bijzondere stoel in een hippe kleur, vervang een schilderij, hang een grote spiegel op of schaf een prachtige groene plant aan. Je zult zien dat jouw woonkamer al flink opleeft na een dergelijke investering.

2. Probeer een nieuwe kleur
Heb je overwegend witte muren en vind je ze maar saai? Probeer eens een van deze muren te verven in een mooie rustige kleur. Het voordeel is dat je niet je gehele huis hoeft in te pakken in plastic (hooguit de bank of de vloer) en je hebt al snel een hele nieuwe look in jouw living. Is verf toch niet jouw ding? Dan kun je altijd nieuwe woonaccessoires aanschaffen in een trendkleur. Bijvoorbeeld kussens met een print of een gebreide poef.

3. Nieuwe accessoires die passen bij het seizoen
Niets is leuker dan je interieur aanpassen aan het seizoen. Nu het hartje winter is, kun je naar hartenlust variëren met comfortabele plaids op de bank, houten en gouden woonaccessoires, sfeerlicht in de vorm van een schemerlamp of winterse plantenarrangementen (denk aan vazen met sneeuw, rode bessen en koele tinten zoals lichtblauw of wit). In de lente kun je dit alles weer vervangen voor frisse pasteltinten en planten met bloemen.

4. Voeg sfeer toe

Wie sfeer zegt, zegt kaarslicht. Prachtige kaarsen of lantaarns kunnen een wereld van verschil maken in een kil interieur. En daar kunnen we je goed bij op weg helpen! Doe nu mee aan onze wedstrijd en maak kans op een van de twee exclusieve Jo Malone Londen geurkaarsen.