Snelle keukentip: creatief met ijsblokvormpjes

doorValérie Wautersop 14/07/2016

Ijsblokvormpjes gebruik je niet alleen om puur water in te vriezen. Geef je ijsblokjes net dat tikkeltje extra met onze snelle keukentip.

Een ijsblokjesvorm hoef je niet noodzakelijk te vullen met alleen maar water! Je kan bijvoorbeeld ook verse kruiden invriezen: snijd verse tijm, dille, munt of koriander in stukjes en verdeel over de vormpjes. Voeg een beetje water en een scheut olijfolie toe en je hebt kant-en klare smaakbommetjes om in gerechten te gebruiken (of in een cocktail natuurlijk).

Nog een scheutje wijn over in de frigo? Ook dit kan je invriezen en later gebruiken in een gerecht!

Kwam het water je al in de mond bij deze keukentip van Foodbag? Bestel dan snel jouw Foodbag voor de week van 25 juli via dit bestelformulier. Bestellen kan tot donderdagmiddag 21 juli, 12u, daarna komt het nieuwe weekmenu online. Wie via bovenstaande link bestelt krijgt bovendien exclusief als Goed Gevoel-surfer een spatelset ter waarde van €15 cadeau. Wat er deze week op het menu staat bij Foodbag ontdek je hier.